Tudtok before/after képeket mutatni akár magatokról amit elértetek kettlebellel?
és hogy ment az első edzés?:)
kisebb súlyal kezdtél? milyen gyakorlatokat végeztél elsőre?
tervezem, hogy én is elkezdem, de nekem nem a fogyás a célom, hanem egy kis izom felszedése, de minőségi, arányos és nem túl nagy izmokat szeretnék, mellette persze jól jön az erő:)
hát én otthon csinálom mivel nincs a körzetben sehol ilyen oktatás csak vagy 100 km-re annyit nem ér...4 kg-al kezdtem minél többet vagy 1000-et csinálok swinget itt egy oldal meg alap gyakorlatokat, jó kajával lehet felszedni némi izmot
itt vannak a helyes gyakorlatok
rendes vagy, a könyvet már átfutottam nagyjából,
meg trx-ezek is úgy egy éve, azt én is otthon, de azzal minimális izmot sikerült felszednem, de sok egyéb tekintetben az is jó.
párszor el akarok menni instruktorhoz, vagy 2 lehetőség is a városban, az egyik rendes instruktor, viszont 3 hónapra be kell fizetni nála, a másik a város legjobb edzőtermében van, viszont ágyúgolyós edzés néven fut a dolog, és lehet egyenként fizetni az edzésekért.
félek, hogy a másodiknak nincs hivatalos végzettsége, de első alkalommal mindenképpen oda fogok menni.
Nagyon ajánlom, hogy ne z ágyúgolyóshoz menj le először, mert elveheti a kedved, esetleg le is sérülsz...
Ne sajnáld a pénzt a 3 hónapos kurzusra. Ott tényleg megtanulhatod, amit kell.
Kettlebellel is tudsz izmot építeni, sokkal hatékonyabban és esztétikusabban, mint az amatőr gyúrással. A testépítés is egy külön szakma, ha az számodra a legfontosabb, azt is ki kell tanulni.
De döntsd el mi a legfontosabb számodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!