Hány kg-os Kettlebellel érdemes elkezdeni az edzést? (F/18)
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 14:49
3/11 anonim válasza:
amennyivel bírod. ha nem sportoltál elötte semmit, akkor lehet a 16 is sok lesz eleinte. főleg, ha vékony gyenge testalkatú vagy.
4/11 A kérdező kommentje:
Már egy ideje edzek nem vagyok az a kigyúrt de az a vékony se. Nagyon megtetszett ez a kettlebell haverom is csinálja és ő is a 16-osat ajánlja csak attól félek h az nehéz lesz, de nem akarom azt se h veszek 12 kg-osat és 2-3 hét után már kevés lesz mert nem olcsó.
2011. márc. 18. 20:43
5/11 anonim válasza:
menj el egy csoportba, ott megtanítják az alapokat, és egy hónap edzés után azt is tudni fogod, hogy mekkora súly kell neked.
kettlebellezni nem lehet könyvből, meg videókból megtanulni. nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik ám...
6/11 anonim válasza:
megnéztem néhány videót erről a valamiről, és hát elég nevetséges.Járjál terembe, biztos hogy jobban jársz.
7/11 anonim válasza:
megnéztem néhány videót erről a edzőtermes, gyúrós valamiről, és hát elég nevetséges.Járjál kettlebellezni, biztos hogy jobban jársz.
8/11 anonim válasza:
03-18 21:43
Persze. Furcsa módon én megtanultam. 3 hónap után mentem be 1 ingyenes konzultációra, mert vettem egy nagyobb kettlebelt és járt hozzá. Érdekes módon hibamentes volt az összes gyakorlatom. Könyvből, meg videókból tanultam.
9/11 N0rbi04 válasza:
Jó az a 12 kg. Elsőnek inkább alá, mint fölé becsüld, mert abból semmi jó nem származik. Én is 12kg-ossal kezdtem el. Ha rendesen csinálja ember el tud fáradni benne. Ja és nem nőttem ki 2 hét alatt. :D
10/11 anonim válasza:
Baromság. Átlag erejű felnőtt-kb.felnőtt férfinak 16 kg (1 pud) a kezdősúly. Bizonyos gyakorlatoknál (military press, swing) pl. egyenesen veszélyes ha túl kicsi a súly,mert akkor képes vagy más izmokkal végezni (pl a swinget egy erős felsőtestű kezdő hajlamos felsőtestizmokkal csinálni, amikor annak teljesen csípőből kéne mennie). Túl kevés viszont nem lehet a 16, egy elit sportolót is meg lehet vele ölni a kellő mennyiséggel. Szóval 16!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!