Egy Kettlebellel mire lehet edzeni?
Evvel a gyakorlattal az egész testre tudok edzeni? Nem inkább csak a vállra? De ha te tudod, akkor oké, én nem vagyok jártas benne.
Link: [link]
a képen lévő gyakorlat elsősorban az alsóhátat,lábbicepszet,farizmot edzi és jó állóképesség növelő is.
de tényleg el vagy tévedve,legalább 3 hónapig járj el csoportos edzésre,mert könnyű lesérülni és nem megfelelően használva a gyakorlatok sem érik el a kívánt eredményt.
A gyakorlat neve lendítés, vagyis Swing, és totálisan rossz a végrehajtásod, ha a vállad is dolgozik benne.
Ahogy előttem is leírták, a hátsó mozgásláncot veszi igazán igénybe. láb, lábhajlítók, alsóhát, törzsizmok, hát, alkar dolgozik.
Te azt hiszed, hogy az előreemeléshez hasonlít, de valójában sokkal közelebb áll az elemeléshez (deadlift)
A probléma csak az, hogy errefelé nincs ilyen terem, ahová eltudnék menni. (és szerintem legalább 40 km-es körzetben sincs :S)
Szóval ha csinálni akarom, akkor magamtól kell rájönnöm, hogy hogy a jó és hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!