Hogyan kéne edzenem?
Jelenlegi konditermesedzés tervem:
-Hétfő Mell,Has
-Kedd Bicepsz, tricepsz
-Szerda Láb,utána uszódában 30 perc uszás
-Csütörtök Hát,váll,csuklya
-Péntek Mell Has
-Szombat: 8km futás
-Vasárnap: Bicepsz Tricepsz
Étrendem rendben van 1 éve kondizok most áltam át erre a fajtára szerintetek milyen? ha valamit változtatnátok rajta irjátok könyen fogadom a kritikát
totál szar,ne erőltesd ezt a saját készítésű edzéstervet,inkább néz egy kezdő edzéstervet a bodybuilderen.
és olvasd el az alapokat mert gondolom még nem olvastad ha minden nap edzeni akarsz.
Nem, ez így nem jó, egyáltalán nem. Először is, minden nap nem edzünk, mert ahhoz, hogy az izom fejlődni tudjon, sok pihensére van szüksége, hiszen mint tudjuk az izom akkor fejlődik ha pihen, nem edzés közben. Én is 8 éve csinálom, heti háromszor járok, mégis fel tudtam szedni magam, nem is kicsi. (persze nem akarok egoistnának tűnni, félre ne értsd.)
Én a következő képpen edzek:
1. nap: MELL-VÁLL
2. nap: LÁB-VÁDLI
3. nap: HÁT-KAR
Ezenkvíül minden edzés előtt a kardió után hasazom. Persze ezenkvíül még sokféle képp fel lehet bontani, de nekem ez így pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!