Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan kéne edzenem?

HamBie kérdése:

Hogyan kéne edzenem?

Figyelt kérdés

Jelenlegi konditermesedzés tervem:

-Hétfő Mell,Has

-Kedd Bicepsz, tricepsz

-Szerda Láb,utána uszódában 30 perc uszás

-Csütörtök Hát,váll,csuklya

-Péntek Mell Has

-Szombat: 8km futás

-Vasárnap: Bicepsz Tricepsz

Étrendem rendben van 1 éve kondizok most áltam át erre a fajtára szerintetek milyen? ha valamit változtatnátok rajta irjátok könyen fogadom a kritikát

2011. dec. 24. 09:17
 1/5 dirtboy ***** válasza:

totál szar,ne erőltesd ezt a saját készítésű edzéstervet,inkább néz egy kezdő edzéstervet a bodybuilderen.

és olvasd el az alapokat mert gondolom még nem olvastad ha minden nap edzeni akarsz.

2011. dec. 24. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
elég a heti 4 is , ( ha valóban 1 éve edzel) , de ezt ajánlom átnázni [link]
2011. dec. 24. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
mi vagy te profi h így széthúzod az izom mikor pihen totál szar edzés terv!!!!!!! haladók sem edzenek ált heti 4 nél többet max versenyszinten CSAK!!!!!
2011. dec. 24. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, ez így nem jó, egyáltalán nem. Először is, minden nap nem edzünk, mert ahhoz, hogy az izom fejlődni tudjon, sok pihensére van szüksége, hiszen mint tudjuk az izom akkor fejlődik ha pihen, nem edzés közben. Én is 8 éve csinálom, heti háromszor járok, mégis fel tudtam szedni magam, nem is kicsi. (persze nem akarok egoistnának tűnni, félre ne értsd.)

Én a következő képpen edzek:

1. nap: MELL-VÁLL

2. nap: LÁB-VÁDLI

3. nap: HÁT-KAR

Ezenkvíül minden edzés előtt a kardió után hasazom. Persze ezenkvíül még sokféle képp fel lehet bontani, de nekem ez így pont jó.

2011. dec. 24. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi a célod? Tömegnövelés, meg természetellenesen nagy izmok? Akkor hallgass a gyúrós gorillákra. Ha erős akarsz lenni, és arányosan izmos, mint az antik görög vagy római szobrok férfi alakjai, akkor hagyd a francba ezeket.
2011. dec. 25. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!