Lehet olyan étrendkiegészítőt kapni, ami segíti a fehérje beépülését? Emésztőenzimekre gondolok, vagy hasonlókra.
az emésztő enzim miért segítené a beépülést? az csak segít lebontani
a beépülésben inkább a kreatin segít
A nevébe is benne van: "emésztő..." Akkor miért segítené a beépülést?
A kérdésedre válaszolva, nem sok mindent tudsz tenni az ügy érdekében... Az emberi szervezet eleve szar hatásfokkal építi be a fehérjéket....
vannak olyan proteinek, amiben vannak emésztőenzimek. (pl aminogen)
optimum nutrition, dymatize pl.
Rosszul tettem fel a kérdést, elnézést. Az emésztőenzimet azért említettem meg (mint ahogy azt írtátok is) mert az segíti lebontani a táplálékot, ezáltal könnyebben szívódna fel ugye. Így "kombináltam" össze a kettőt.
Megéri szerintetek emésztőenzimet venni?
vannak olyan anyagok amelyek messze magasabbra emelik a sejten belüli nitrogéntartalékolást mint amennyit a test indokoltnak tartana egy edzés után.egy nagyon durva pozitiv nitrogénegyesúly,majdhogynem puffasztólag hat az izomsejtekre.gyakorlatilag amennyi proteint eszel annyit épít be a szervezet :P
csak ezek doppinglistán vannak nagyrészt.pedig jónéhányuk csak annyiban különbözik a saját tested által termelt hormonoktól hogy nem minimális mennyiség az ami "termelődik" egy edzés után(hanem mesterségesen emeled meg a hormonszintet),a "káros" mellékhatásokról meg annyit h ha ésszel vannak használva akkor max annyi történik h a szer elhagyása után pár hét amig a saját termelésed
visszaáll a normális szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!