Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik az a harcművészet vagy...

Melyik az a harcművészet vagy küzdősport, amelyikben ha mész az utcán és 3-4 embert simán le csaphatsz?

Figyelt kérdés
Persze tapasztalattal : )
2011. nov. 6. 15:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kérdező majd egyszer megvernek 4 en és akkor ha túléled véletlenűl utána nem lesz gáz elfutni . Sokkal gázabb az ,hogy 4 en elvernek 1 embert ezzel az értelmesebbe így van plusz ha neki áll az 1 a 4 nek és elverik akkor még le is hülyézik .

Vagy nevezd taktikai vissza vonulásnak csak mond ,hogy még nincs terved a visszatámadásra

Aczél én szerencsére nem nézek HP-t :D 3 után ott hagytam .

2011. nov. 7. 15:03
 12/22 anonim ***** válasza:
2011. nov. 7. 17:28
 13/22 A kérdező kommentje:

Én se nézek HP-t én is vagy a 3 vagy 2. rész -ig láttam valahogy nem izgatott : D de majd egyszer megnézem .

Ú az a vidi az komoly mikor a csávóra rá mennek vagy 4 -en és nem bírnak vele, az kemény.

Mondjuk én megnéznék egy Tony Jaa-t ahogy rá mennek az igazi élet-be vagy 4-en, hogy boldogul, igaz ő is filmsztár, de harcművész.

2011. nov. 7. 17:57
 14/22 anonim ***** válasza:

a Tony Jaa inkább filmsztár (vagy kaszkadőr) mint harcművész. szerintem. ettől függetlenül lehet még valódi harcművész tudása is, de amíg ugrabugrát gyakorol, addig nem a valódi harctechnikáit élezi. ezt nem nagyon fogjuk megtudni, de szerintem egy gyakorlott savate-os vagy hetente meccsező thai-os legyőzné, és akkor az utcát és a késharcot hagytam mág..

egyébként az összes belinkelt videó már-már élethű. ez a kamu! http://www.youtube.com/watch?v=L-Qm27bhaYw

a 7. részből nem találtam részletet, de tök mindegy.

2011. nov. 7. 18:33
 15/22 anonim ***** válasza:

Aczél, azért Tony Jaa nem csak úgy a semmiből tűnt elő. Többszörös muay thai világbajnok ha jól tudom. Tehát ha harcművész talán nem is, de jó küzdősportoló mindenképp.

Amúgy amikor berobbant az Ong Bak, akkor azt mondták, hogy Tony Jaa lehet a következő "Bruce Lee". Ami tekintve, hogy napi 8 órát edz, akár még lehetséges is lehet egyszer...

2011. nov. 7. 21:45
 16/22 anonim ***** válasza:
hát jó. úgy írtam, hogy ne leszóljam. nálam többet edz.
2011. nov. 7. 21:48
 17/22 A kérdező kommentje:
8 órát edz ?? Hát mit csinálhat az addig?Majd nem az egész napját rá szenteli.De én egy olyan bunyót néznék még meg hogy Boyka VS Tony Jaa : ))
2011. nov. 7. 23:11
 18/22 anonim ***** válasza:
erről a napi 8 órás edzésről az jut eszembe, hogy pl. egy wudangi szerzetessel nem állnék ki élet-halál harcra, csak olyan gyakorlásra, ahol garantált hogy túlélem. mert tény ami tény, lehet 8 órát is hasznosan gyakorolni, és azért vannak félelmetes emberek, akiken ez meg is látszik..
2011. nov. 7. 23:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Akinek ez a munkája annak van ideje 8 órát szórakozni .
2011. nov. 8. 15:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Jaja Scott Adkins is kemény legalábbis jó technikái vannak film mozdulatainak kb 70 át megcsinálja élőbe is . Meg rohadtul keményeket rug , olyat rárugott rugópajzsra hogy aki fogta szerencsétlen azzal a lendülettel elrepült a pics ába 3-4 métert és ez nem az a kamu fajta volt érdemes nézni pár vidit róla plusz Tony Jaa se szarral gurigázik ,de nem hiszem hogy bunyóznának ha igen az is valszeg fixált lenne .
2011. nov. 8. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!