Szerintetek csak rontottam a helyzeten?
A gond az hogy tegnap gyúrtam és izomlázam lett a mellizmomban és a tricepszemben,és el felejtettem hogy pihentetni kell az izmokat még el nem múlik az izomláz és ma megint gyúrtam.
Szerintetek tovább fog tartani az izomláz hogy megint gyúrtam ma?
Hát azt nem tudom, hogy tovább fog-e, de az érdekes, hogy "elfelejtetted".
Hogy lehet ezt "elfelejteni"????
... nem, de komolyan. Tényleg nem értem... :)
Ez olyan, hogy nem felejted el, ha egyszer megtanultad. Én sem felejtem el, hogy egy kutyán hol lehet vénát szúrni, vagy hogy mit veszek be ha lázas vagyok, vagy hogy hol van a felmosórongy....
Nem egy öreg mammer vagy, aki a reggeli szívgyógyszere helyett az esti vérnyomásgyógyszerét veszi be.
(na, nem mintha ettől az izomláztól bármi bajod lenne, csak ez az "elfelejtettem" duma)
Hát na ki ment az eszemből :D
Köszi a válaszokat :)
Ha valaki még hozzá akar szólni a kérdéshez legyen szíves értelmes választ írjon!
Köszönöm!
Te minden nap mellre gyúrsz?
Mert ha igen,az nem valami jó.Úgy old meg az edzés programod,hogy minden nap másra gyúrj,és 3 naponta eddz egy izomcsoportra. Egy edzés alkalmával 2 izomcsoportot is fejleszthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!