Puffasztott rizs!? Szeretnék naponta megenni 2 csomag pufirizst (kb ennyi ch hiányzik az étrendemből) és érdekelne hogy Ti hogy szoktátok fogyasztani, van-e valami ötletetek hogy hogyan tehetném picit ehetőbbé?
teába áztatva??? wáá, fúj.
Nekem is elég nehezen tűnik el, de nem azért, mert nem ízlene, szerintem a sós kifejezetten finom, inkább csak elnyammogok vele. :D
Én ezért rengeteg zöldséget eszem mellé, azzal jobban csúszik. ( a csirke is!)
XD Én egyszer megkóstoltam ,olyan volt mintha nikecelbe haraptam volna. De ízre is.
vaniliás tejbe tedd. jobbat nem tudok.
ne natúrt egyél az botrányos, de ha extrém sport neked a fogyasztása akkor komoly gondok vannak.
egyébként ott a pont aki a sósat javasolta, én csak azt veszem, évek óta le tudom gyűrni. kenhetsz rá nutellát is tőlem attól még ugyanolyan sz@r és unalmas lesz egy idő után
Hú... Pedig én tökre szeretem - bár sósat édessel... nekem az lenne a búvárkaja. :)
Nem hiszem, hogy ez ebben a sportban "ér", de én lekvárral szoktam enni, úgy finom (eperrel pölö).
Megjegyzem van ilyen szeletben amarántos meg sokmagvas változat is, ha az esetleg jobb lehet.
persze hogy el.
én meg nem eszem puffasztott rizst, de ha muszáj lenne valami normális minőségű CH-t letömnöm magamba, akkor tartanék otthon valami hagymás alapról indított rizottót. az azért elég finom, és nem kell hogy sokkal "dúsabb" legyen mint a natúr rizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!