Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha nem tudok eleget kajálni,...

Ha nem tudok eleget kajálni, jó választás lenne kiegészítésnek a Jumbo? Kb.450g ch kellene nekem naponta, olyan 300-330 van tutira meg.

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 20:05
 1/9 dirtboy ***** válasza:

én inkább a max gain pluszt választanám, picit drágább de nem sokkal,az íze abszolút jó,adagja kevesebb mint a jumbonak de mégis több benne a ch mint a jumbo-ba.protein kevesebb benne elég sokkal de ha a napi proteined simán meg van akkor nem gond.

ha kell a plusz protein akkor maradj a jumbo-nál.

jó étrend mellet a proteinem is megvolt hozott rendesen tömeget és nem zsírosodtam,a jumbonál sok ember zsírosodik, ezért én egész biztos hogy soha nem fogok jumbozni.

2011. szept. 10. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
hány kg vagy, h 450ch kéne?
2011. szept. 10. 22:23
 3/9 A kérdező kommentje:

86kg vagyok, 5g/testsúlykg ch, 86x5=430.

Azért írtam a 450g elé hogy körülbelül. Inkább legyen kicsivel több mint kevesebb:)

2011. szept. 10. 22:33
 4/9 clint ***** válasza:
jó érv. Amúgy a jumbot én sem választanám. A max gain vagy hasonló folyékonyabb tömegnövelők szerintem is jobbak. Annyi, hogy figyeld a szénhidrát inkább maltodextrin legyen mint dextróz. Amí izre bejött régen az a hipermass volt a cytogentől, most forced mass a neve, igen olcsó is..
2011. szept. 10. 23:59
 5/9 anonim ***** válasza:
én 84 vagyok, és nekem is nehezemre esik leküzdeni a sok kaját. gondolkozom volumass35ön
2011. szept. 11. 14:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Na, hát akkor neked is majdnem annyi ch-t kell letolnod, mint nekem...igaz nem egyszerű? akkor is eszek, amikor nem esik jól, csak tömöm befele, de ennyit nagyon nehezen tudok összehozni...
2011. szept. 11. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem amikor anno ditézátam olyan étvágyam volt mint 2 lónak, mostmeg nyár óta alig tudok enni... kb letuszkolom valahogy, de lassan már hányingerem lesz a csirkétől is. a rizstól már régóta undorodom :D
2011. szept. 11. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
ja és azt még hozzátenném, hogy fél éve nem fejlődök semmit, vagyis valószínűleg ez a mennyiség se elég. igaz eddig nem volt meg az 5g/tskg hanem kb 3,7-4g volt meg, szóval msot fogom még feljebb emelni. jelenleg 4,5ön vagyok, és elég megterhelő ez is, szóval együttérzek veled. de számomra nagyon fontos a fejlődés, rengeteg pnézt beleölök a kiegészítőkbe is, akkor már szeretnék valami eredményt is..
2011. szept. 11. 19:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Pontosan így vagyok én is...most -ahogy azt említettem is- 86kg vagyok, tavaszig szeretnék felmenni 90ig.

Az edzést 59kg-ról kezdtem, mint minden kezdő, első pár hónapba jól fejlődtem, de itt 80kg fölött már nagyon nehézkes. Én se nagyon komálom a rizst, ilyen nagy mennyiségben, de le kell tolni...Viszont valami tömegnövelő tuti kell, azért gondoltam a Jumbora, mivel abba komplex ch-k vannak, ezért napközben is lehet fogyasztani, fehérjém pedig van mellé...

Komolyan mondom, a tömegnövelés legalább olyan nehéz mint a szálkásítás! De ezt igazán csak az értheti meg, aki tudja hogy ez a sport tulajdonképpen hogy is néz ki, mit kell megtenni...

2011. szept. 11. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!