Ha nem tudok eleget kajálni, jó választás lenne kiegészítésnek a Jumbo? Kb.450g ch kellene nekem naponta, olyan 300-330 van tutira meg.
én inkább a max gain pluszt választanám, picit drágább de nem sokkal,az íze abszolút jó,adagja kevesebb mint a jumbonak de mégis több benne a ch mint a jumbo-ba.protein kevesebb benne elég sokkal de ha a napi proteined simán meg van akkor nem gond.
ha kell a plusz protein akkor maradj a jumbo-nál.
jó étrend mellet a proteinem is megvolt hozott rendesen tömeget és nem zsírosodtam,a jumbonál sok ember zsírosodik, ezért én egész biztos hogy soha nem fogok jumbozni.
86kg vagyok, 5g/testsúlykg ch, 86x5=430.
Azért írtam a 450g elé hogy körülbelül. Inkább legyen kicsivel több mint kevesebb:)
Pontosan így vagyok én is...most -ahogy azt említettem is- 86kg vagyok, tavaszig szeretnék felmenni 90ig.
Az edzést 59kg-ról kezdtem, mint minden kezdő, első pár hónapba jól fejlődtem, de itt 80kg fölött már nagyon nehézkes. Én se nagyon komálom a rizst, ilyen nagy mennyiségben, de le kell tolni...Viszont valami tömegnövelő tuti kell, azért gondoltam a Jumbora, mivel abba komplex ch-k vannak, ezért napközben is lehet fogyasztani, fehérjém pedig van mellé...
Komolyan mondom, a tömegnövelés legalább olyan nehéz mint a szálkásítás! De ezt igazán csak az értheti meg, aki tudja hogy ez a sport tulajdonképpen hogy is néz ki, mit kell megtenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!