Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Scitec Nutrition Joint-X vagy...

Scitec Nutrition Joint-X vagy BioTechUSA Joint Pro?

Figyelt kérdés

Joint Pro 60tabletta 1195 HUF /Most akciós/

Glucosamine-Sulfate 1500mg

MSM 900mg

Chondroitin Sulfate 300mg

Joint-X 100tabletta 3600 HUF

Glucosamine 350 mg

Chondriotin 100 mg

Gelatin 125 mg

MSM (methylsulfonlymethane) 50 mg

Mivel most kegyetlenül leakciózták a Joint Pro-t /és a leírások szerint sokkal több hatóanyag van benne, mint a Joint-X ben/, gondoltam veszek belőle pár dobozzal. Esetleg valaki próbálta már valamelyiket - és ha igen melyik vált be, és mennyi idő kellett hozzá? Válaszaitokat előre is köszönöm!

2011. szept. 18. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a biotech-et, mert amit mostanában vettem onnan csak kidobott pénz volt az ablakon! Pl.: kreatin monohidrát (ez egy kínai fos) N.O.V.A, anadrol, ez egy rakás szemét! Meg a Brutal reklámszövegei is kikészítenek a sok hazugsággal és a biotech meg ehhez adja a nevét...

Szerintem akkor inkább scitec! Lehet, hogy kevesebb van benne de az tiszta cucc!

2011. szept. 18. 11:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan gondolom, a Brutal termékek ár/érték aránya f*os, a reklám meg csípi a szemem, főleg, miután az elvárt hatás közelébe sem ér a termék... + a BioTech-es kreatin monohidrát szart sem ért, megvettem, de 0 hatása volt, ment is a kukába. :D
2011. szept. 18. 11:41
 3/6 dirtboy ***** válasza:
le írnátok hogy hogy szedtétek a monohidtátot???érdekelne
2011. szept. 18. 13:59
 4/6 A kérdező kommentje:
1 hét feltöltési időszakban napi 2*10g , minden adaghoz 50g Carbo-X, aztán napi 2*5g, és szintén minden adaghoz 50g Carbo-X. Edzésnapokon edzés előtt és után ittam 700ml vízben, és edzés után is ugyanez. Pihenőnapokon reggel-este.
2011. szept. 18. 17:49
 5/6 dirtboy ***** válasza:

akkor ne csodálkozz hogy nem volt jó,azért nem volt jó mert szarul szedted ez monohidrát nem elég belőle annyi amennyit szedtél.

elmondom hogy kell hogy faszául megdobjon a monohidrát:

töltés:

3 napig 30g elosztva a nap folyamán 3 felé, utána

3 napig 20g elosztva a nap folyamán 3 felé

szinten tartás:

napi 15g elosztva a nap folyamán 3 felé

és ami nagyon fontos hogy 1g monohidráthoz 1deci víz kell.

te 10g hoz 1 liter helyett 7decit ittál ami nem annyi amennyi kell hogy maximálisan kifejtse hatását.

ez a szedés így tökéletes,500g monohidrát pont egy kúrára elég lesz elég és így használni is fog.

2011. szept. 18. 18:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Majd legközelebb így csinálom! ;)
2011. szept. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!