Scitec Nutrition Joint-X vagy BioTechUSA Joint Pro?
Joint Pro 60tabletta 1195 HUF /Most akciós/
Glucosamine-Sulfate 1500mg
MSM 900mg
Chondroitin Sulfate 300mg
Joint-X 100tabletta 3600 HUF
Glucosamine 350 mg
Chondriotin 100 mg
Gelatin 125 mg
MSM (methylsulfonlymethane) 50 mg
Mivel most kegyetlenül leakciózták a Joint Pro-t /és a leírások szerint sokkal több hatóanyag van benne, mint a Joint-X ben/, gondoltam veszek belőle pár dobozzal. Esetleg valaki próbálta már valamelyiket - és ha igen melyik vált be, és mennyi idő kellett hozzá? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Én nem szeretem a biotech-et, mert amit mostanában vettem onnan csak kidobott pénz volt az ablakon! Pl.: kreatin monohidrát (ez egy kínai fos) N.O.V.A, anadrol, ez egy rakás szemét! Meg a Brutal reklámszövegei is kikészítenek a sok hazugsággal és a biotech meg ehhez adja a nevét...
Szerintem akkor inkább scitec! Lehet, hogy kevesebb van benne de az tiszta cucc!
akkor ne csodálkozz hogy nem volt jó,azért nem volt jó mert szarul szedted ez monohidrát nem elég belőle annyi amennyit szedtél.
elmondom hogy kell hogy faszául megdobjon a monohidrát:
töltés:
3 napig 30g elosztva a nap folyamán 3 felé, utána
3 napig 20g elosztva a nap folyamán 3 felé
szinten tartás:
napi 15g elosztva a nap folyamán 3 felé
és ami nagyon fontos hogy 1g monohidráthoz 1deci víz kell.
te 10g hoz 1 liter helyett 7decit ittál ami nem annyi amennyi kell hogy maximálisan kifejtse hatását.
ez a szedés így tökéletes,500g monohidrát pont egy kúrára elég lesz elég és így használni is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!