Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szeretném ha jobban bírnám a...

Szeretném ha jobban bírnám a fájdalmat sípcsontnál mit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Minél több módszert tudtok annál jobb sajnos mindre nincs lehetőségem ezért keresek minél megfelelőbbet és teljesíthetőbbet . Hallotam hogy Hurka pálcát össze kell ragasztani és azt guritani sípcsonton meg piás üveget ,de még érdekelne más is . Jó lenne ha egy picit össze rugunk edzésen (Muay thai ) akkor nem sikítanék mint egy kislány :) . Kösz a tippeket .
2011. szept. 11. 13:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Hehe... :)

Megjelent az Ifjú Titán és a Nagy Harcosoknak hogy kinyílt a bicska a zsebükben egyből... :D

2011. szept. 12. 12:59
 22/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi baja a shortommal , ugyanolyan felszerelés mint egy sípcsont védő , vagy egy boxkesztyü . Gondolom ő farmernadrágba járna .
2011. szept. 12. 16:24
 23/39 A kérdező kommentje:
Szeretem azért , hogy így fórumokon minden embernek viszi a sípcsontjuk a tigris tankot , fura hogy az életbe meg még a legnagyobbak is mondják , hogyha ütközik a két csont akkor gáz van . Nem tudom , hogy akkor most azok a nagy kemény emberek holvannak .Még Ignatsov is elmondta hogy ezt nem lehet úgy megoldani ,hogy jó legyen csak kicsit tompitani a fájdalmon .Látom Magyarországon minden második ember kiütné csak nincs kedve bemenni a ringbe . Habár a focihoz is nagyon sokan értenek fórumokon csak valahogy az arany csapat nem jön össze .És még lehet tovább menni a sportokban .
2011. szept. 12. 16:32
 24/39 anonim ***** válasza:
ja, csak a "legnagyobbaknál" valahogy ritkábban ütközik a csont. vajon miért...
2011. szept. 12. 18:33
 25/39 anonim ***** válasza:
74%

másrészt meg, a sípcsontvédő nem ugyanolyan felszerelés, mint a gatyád.

gatyából tökmind1, milyen van rajtad, csak engedje a mozgást. bármilyen laza short a célnak megfelel, lehetővé teszi a full edzést. a gatyád minősége, kinézete irreleváns a fejlődésed szempontjából.

a szar sípcsontvédő nem ilyen. abban vagy a te mimóza sípcsontodat zúzzák le (és emiatt kimaradnak az edzések, vagy nem mersz odaállni, mert félted a lábad)vagy a sparringpartnert rúgod le (és emiatt kimaradnak az edzések, mert ő nem mer odaállni, mert félti a lábát) a vége a dolognak ugyanaz, nem fejlődsz. Ennyi.

2011. szept. 12. 18:48
 26/39 anonim ***** válasza:
2011. szept. 12. 18:55
 27/39 anonim ***** válasza:

Valljuk be, igaza van a pasasnak a videóban... :)

Komolyan, ha nem lennék nő, még én is kedvet kapnék a videó alapján ehhez a sporthoz. :)

2011. szept. 12. 20:34
 28/39 VenuM válasza:

Látom nem sok értelmes választ kaptál. Én se vagyok egy szakértő de MMA-zok szóval tudok pár tanácsot adni. Jó tudom ez nem muay thai de a sípcsont az sípcsont :D

Fog egy "vascsövet" xDD :D vagy egy dob ütőt vagy 1 botot igazából tök mind1, az a lényeg hogy gurigasd a sípcsontodon föl le sokiág után ütögesd. Naponta csináld kb 1 vagy fél óráig. utána nyomd rá erősebben, erősebben ütögesd. Ha boxzsák van a közelbe érdemes azzal kiegészíteni hogy rúgdosod. Ezeknek a "technikáknak" az a lényege hogy "elhalnak" az idegek a sípcsontodban és a csontod erősödik tőle mivel úgymond edzed.

2011. szept. 13. 01:36
 29/39 VenuM válasza:
az előző vagyok még csak nem engedet többet írni. Na még az nagyon fontos hogy egy héten ezt csináld minden nap vagy 2 naponta és sokat. Mert 1 hét alatt képes regenerálódni és akkor majdnemhogy ugyanúgy fog fájni. Attól nemkell félni hogy eltörik a sípcsontod edzésen vagy hasonló mert nem csak nem érzed az ideg "elhalás" miatt hanem a csontod is erősödik. Bocsi h sz*rul fogalmaztam. Remélem tudtam segíteni. Sok sikert a továbbiakban :D
2011. szept. 13. 01:39
 30/39 A kérdező kommentje:

Nem hát értem , hallottam . hogy azzal kell csak a pontos guritási technikát nem tudom mert gondolom ha elkezdem tekergetni mint egy barom össze vissza azzal az erővel akár többet érek ha szimplán csak eltöröm a lábamat minden nap :D

MMA hasonlít a Muay Thaira mivel álló arcban rengeteg mozdulatodok muay thaiból jön .

Az hogy bármit felvehetsz edzésre nadrágnak baromság még az edző szólt nálunk ráadásúl hogy mindenki vegyen . Nem fogja vissza a nadrág a lábat és az izzadság hatására sem tapad , továbbá nagyon kényelmes plusz ha az embernek nincs olyan rövid nadrága ami enged akkor nem fog azzal szórakozni hogy majd vesz olyat . Budosportba (diák miatt 10 % al olcsóbban ) 4500 ért vettem két darabot sokkal olcsóbban nem úszom meg ha veszek egy bármilyen gagyi nadrágot ami itt húz ott húz plussz ha megizzadok akkor kész úgy simul mint egy farmer . Furcsálom hogy ennyire informálatlan vagy és mégis ennyire hiszel abban hogy bármit fel lehet venni . Anno a Román hadsereg járkált Mezitnike meg fél szereléssel látom neked az a stílus bejött .Plusz még 4500 ért elég olcsó volt a short (vagy 5 k diáknélkül ) mert ennyibe kerülnek még sokan vaterán is többért adják ennél szóval ebből az okból se értem mit akarsz kihozni .

2011. szept. 13. 07:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!