Dextrózzal kevert proteint lehet fogyasztani napközben is, vagy csak edzés után?
Zabbal eléggé kiábrándító íze lenne az alapból sem élményfehérje kategóriába tartozó Power Proteinnek...
De ha a zab a megoldás, akkor az...annyira nem érdekel az íz, csak juttassak tápanyagot az izmaimnak.
(Csak ha a dextróz is ugyanolyan hasznos, inkább azt keverném, már csak az íz miatt is...)
Ne legyünk már kiábrándítóak a dextróz az dextróz a fehérje meg fehérje. Mindkettő jó de másra.
Személy szerint a zabot aszalt gyümölccsel és kakakóporral eszem s nagyon jó így az íze!
"Csak ha a dextróz is ugyanolyan hasznos, inkább azt keverném, már csak az íz miatt is..."
Csak nem ugyanolyan hasznos, sőt inkább káros. Csak edzés után igyad dextrózzal.
Csak edzés után kéne a dextróz!
A zabpelyhes power protein szerintem nem embernek való annyira szr.. Akkor inkább idd meg a turmixot és rágcsálj puffasztott rizset az nem romlik és tudod magaddal hordozni is.
Első: tudom mi mire jó...nem is ez volt a kérdés.
Azért egy próbát megér a "zabos-Power"...Biztos nem egy Anabolic Whey lesz, de tápanyag lesz benne :)
Ha tudod melyik mire jó nem írtad volna ezt:
Csak ha a dextróz is ugyanolyan hasznos, inkább azt keverném, már csak az íz miatt is...
mind1 ez a te dolgod
Te a dextróz és a fehérjét hasonlítgattad össze...
Amúgy a dextróz egy egyszerű ch, ezért jó edzés utánra, mert gyorsan szívódik fel, ellentétben a zabbal/rizzsel, amik összetett szénhidrátok, ezáltal napközbeni fogyasztásra alkalmasabbak mint a dextróz.
A kérdés az lett volna, hogy a dextróz is úgy "beépül" mint a lassú ch-k, mert sokan ezt pártolják, viszont én úgy tudom hogy egyszerű ch révén zsírként raktározódik, ezért csak edzés után jó, mert akkor a glikogén raktárakat tölti vissza. Tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!