Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Power Protein? Whey Proteint...

Power Protein? Whey Proteint iszom edzés után, de sajna túl drága hogy sokáig fogyasszam. Mivel reggel, edzés után, illetve este kellene fogyasztani fehérjeturmixot, gondoltam hogy reggel/este jó lenne a power protein. Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát elég rossz a felfogásod alapból. A turmix csak edzés után jobb, mint a szilárd kaja. Úgyis csinálhatod, hogy reggel tojás, este sovány túró, edzés után marad a turmix. Így még jobb, mintha mindig a turmixot innád.
2010. dec. 26. 15:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Persze ezt mind tudom, de a Whey Proteint is úgy ajánlják hogy reggel, edzés után, és lefekvés előtt.

Edzés után a legfontosabb, de bármelyik étkezés mellett is lehet fogyasztani hogy a fehérje bevitelt megnöveljük...Így van általában leírva a fehérjékhez, illetve így szokták javasolni a "használatát"

2010. dec. 26. 16:12
 3/8 Clem ***** válasza:

Persze hogy így javasolják...hogy jobban fogyjon..!:)

A fehérje dús szilárd táplálék tényleg jobb és hatékonyabb..!-és e mellé is mehet a fehérje..de a fehérje ne váltsa ki pl. a reggelidet mert az nem jó!

2010. dec. 26. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Az csak egy javaslat, egy útmutató. De abban az esetben, ha szilárd kajával be tudod vinni reggel és este a megfelelő mennyiségűt ugyanúgy jó az is, sőt jobb.... Egyébként az adagolást se kell betartani, mivel ez a táplálkozásodat egészíti ki, ezért ahhoz kell mérni....
2010. dec. 26. 18:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Értem! Köszönöm szépen!

Amúgy kajálok is,amennyire lehet "rendesen"! :)

Csak mivel elég jó árban van, gondoltam hogy a rendes kaja mellé reggelente illetve este jó lenne egy kis plusz fehérje.

2010. dec. 26. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó a power, én szeretem, bár a csokis nagyon undorító nekem.
2010. dec. 27. 03:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: milyen ízűt ajánlasz?
2010. dec. 27. 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem az epres, és a citromos-túrós jött be.

Epertől ne eper ízt várj, de full iható, a csokissal szenvedek rendesen, mert olyan, mint mikor vízben oldasz fel főzőkakaót :D

2010. dec. 27. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!