Power Protein? Whey Proteint iszom edzés után, de sajna túl drága hogy sokáig fogyasszam. Mivel reggel, edzés után, illetve este kellene fogyasztani fehérjeturmixot, gondoltam hogy reggel/este jó lenne a power protein. Vélemények?
Persze ezt mind tudom, de a Whey Proteint is úgy ajánlják hogy reggel, edzés után, és lefekvés előtt.
Edzés után a legfontosabb, de bármelyik étkezés mellett is lehet fogyasztani hogy a fehérje bevitelt megnöveljük...Így van általában leírva a fehérjékhez, illetve így szokták javasolni a "használatát"
Persze hogy így javasolják...hogy jobban fogyjon..!:)
A fehérje dús szilárd táplálék tényleg jobb és hatékonyabb..!-és e mellé is mehet a fehérje..de a fehérje ne váltsa ki pl. a reggelidet mert az nem jó!
Értem! Köszönöm szépen!
Amúgy kajálok is,amennyire lehet "rendesen"! :)
Csak mivel elég jó árban van, gondoltam hogy a rendes kaja mellé reggelente illetve este jó lenne egy kis plusz fehérje.
Nekem az epres, és a citromos-túrós jött be.
Epertől ne eper ízt várj, de full iható, a csokissal szenvedek rendesen, mert olyan, mint mikor vízben oldasz fel főzőkakaót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!