Edzés után mennyi szőlőcukrot kell fogyasztani? én kb hogyha 75kg vagyok akkor nekem nem kell 100g szőlőcukor edzés után?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 15:40
1/7 anonim válasza:
Én előtte venném be, a fehérjét meg utána.
2/7 anonim válasza:
Baromság. Edzés után igyál 50-60 grammot a fehérjéhez.
3/7 anonim válasza:
mark86
edzés után proteinnel 50 grammot,ezt fokozatosan lehet emelni 100 grammig is,ez bevált módszer. (Amigotól tanultam,nem lehet hülyeség)
4/7 anonim válasza:
milyen mennyiségben és mekkora időközönként lenne jó növelni?
5/7 anonim válasza:
mark86
nem jól emlékeztem tskg ként egy grammot ajánl és csak arra az esetre írja a fokozatosságot ha nem jól tolerálod
°:Amigo:° válasza:
Edzés utáni dextrózból soha nem lesz zsír.
75 grammot rakhatsz a turmixba, de ne annyival kezd, mert összefosod magad :-)))
30-35 grammról indulj és lassan, 3-4 hét alatt emeld 75 -re.
Ez már akkora inzulinlöketet ad, hogy fél órán belül egy komplett étkezést be kell tolnod, különben lezuhan a vércukorszinted.
Ez egy alapvető tömegnövelő módszer.
6/7 anonim válasza:
mark86
én már vitargo-zok mer a dextróztól olyan mint ha betont nyeltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!