Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy lánynak melyik harcművésze...

Egy lánynak melyik harcművészet ajánlatos?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék tanulni, amivel bármikor megvédhetem magam. Már 8 éve atletizálok, tehát az állóképességemmel nincs gond, de egy kicsit mást is szeretnék.

15/L

2011. aug. 6. 15:38
1 2 3
 21/24 N0rbi04 ***** válasza:
Kedves Orfeus! A Wing Chunt/Tsunt nem keverted össze véletlenül? Tapasztalatom alapján a Tsun(Leung Ting-féle) az eléggé pénzlehúzós. Bár az "eredetit" még nem próbáltam ki.
2011. aug. 11. 12:09
 22/24 Orfeus ***** válasza:

Kedves N0rbi04!

Igen, azt hiszem elnézést kell kérnem, elírtam. Wing Tsun ágat, Leung Ting vezeti, az a pénzlehúzós, a Wing Chun az "eredeti" amit Wiliam Cheung, és Magyarországon Juhász Zoltán vezet. A WT az, ami szereti lerántani az embereket, ebből több konfliktus is adódott.

Az eredetit én sem próbáltam, de ha lehet, akkor próbáljátok ki azt az ágat ami a WT-ből vált ki.

Real Wing Tsun. Megtanít ugyan úgy önvédelemre, ugyanakkor kevés tradíció, több erőnlét, több bunyó, és jó fej mesterek :P

Elnézést kérek az elírásért!

2011. aug. 28. 01:48
 23/24 anonim ***** válasza:

hali

ha fiú lennél (bár ez a harcművészet nőnek is jó)

azt mondanám hogy Wado-ryu karatére járjál nagyon hatásos nőnek férfinak fejleszti a mozgást

nem durva mint a kyokushin túlsúlyosok is simán mehetnek

2-3 évig komolyan kell csin hogy úgy menjen ahogy akarod de megéri

SZERINTEM A VILÁG EGYIK SŐT SZÁMOMRA A VILÁG LEGJOBB HARCMŰVÉSZETE

igaz az erőt is fejleszti

FÉRFINAK NŐNEK NAGYON NAGYON JÓ

én lassan már 3 éve csin

15/F

DE mivel nő vagy akkor inkább Aikidora vagy Defendora járjál

2011. aug. 28. 13:42
 24/24 anonim válasza:
Hiába mondja mindenki hogy a Leung Ting Wing Tsun Kung Fu pénzlehúzós...lehet,de megéri. Én csak ajánlani tudom! :)
2013. nov. 23. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!