Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ami van a proteinekbe stb....

Ami van a proteinekbe stb. kanal vagy mi az mennyit kell tenni a vizbe, hogy 100 g jojjon ki? (gyorsan kellene a valasz)

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 08:30
1 2
 1/13 bix ***** válasza:
rajta van hogy mennyi egy adag... ált ha nem utántöltős zacskós cuccot veszel van benne kanál, de otthon ha testépítéssel foglalkozgatnál, akkor nem árt ha van egy normális konyhai mérleg.
2011. júl. 22. 08:51
 2/13 anonim válasza:
Szia, 8 és fél kanal kell bele.
2011. júl. 22. 08:59
 3/13 A kérdező kommentje:

lol 8 es fel :D

mindegy mar ,megtudtam 2 kanal kell bele.

igen adtak hozza kanalat :P

2011. júl. 22. 09:01
 4/13 A kérdező kommentje:
es kb. hany ora kell elteljen az 1. es 2. adag kozott?
2011. júl. 22. 09:08
 5/13 bix ***** válasza:

ez nem kox. ez kaja. neked kell tudnod hogy mennyi fehérje és szénhidrát kell, tudod mit eszel és abból mennyi van, innentől csak matek.

én pl reggel szoktam egy turmixot még rátolni a zabpehelyre, az csak fehérje, kb 1 fele indul a második abban már van szénhidrát is bőven, edzés előtt én nem iszok már, viszont utána egyből, az is felstuffolva rendesen szénhidráttal.

normális kajából kéne fedezni a fehérje igényed jelentős részét. nem azért mert így nem fogsz nőni, de ha abbahagyod a fehérjék/tömegnövelők szedését ugyanúgy marad a kevés és sz@r kaja, ami nem lesz elég semmire. ki kéne alakítani egy normális étkezést első körben.

2011. júl. 22. 09:21
 6/13 anonim válasza:

H.lye gyerek, minden rá van írva honnan a f.szból tudjuk miről beszélsz. "100 gramm jojjon ki" ? Mi a p.csáról van szó? Mekkora kanál? Milyen szer? Magába szeded? Étrend kiegészítő, vagy helyettesítő?

Tibibá

2011. júl. 22. 09:25
 7/13 A kérdező kommentje:

kuss paraszt.

altalaban ugyanaz a kanal szokott lenni mindegyikbe... 50g fer bele .....

Volumass 35-t szedek....

2011. júl. 22. 10:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Ehhehe proteinből meg 35, beszoptad!
2011. júl. 22. 11:05
 9/13 A kérdező kommentje:

"bunkoparaszt"

te mirol beszelsz?

2011. júl. 22. 11:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Arról beszél hogy fizikából látszik hogy hülye vagy, a fehérjének nem akkora súlya van mint a volumassnak.
2011. júl. 22. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!