Ami van a proteinekbe stb. kanal vagy mi az mennyit kell tenni a vizbe, hogy 100 g jojjon ki? (gyorsan kellene a valasz)
lol 8 es fel :D
mindegy mar ,megtudtam 2 kanal kell bele.
igen adtak hozza kanalat :P
ez nem kox. ez kaja. neked kell tudnod hogy mennyi fehérje és szénhidrát kell, tudod mit eszel és abból mennyi van, innentől csak matek.
én pl reggel szoktam egy turmixot még rátolni a zabpehelyre, az csak fehérje, kb 1 fele indul a második abban már van szénhidrát is bőven, edzés előtt én nem iszok már, viszont utána egyből, az is felstuffolva rendesen szénhidráttal.
normális kajából kéne fedezni a fehérje igényed jelentős részét. nem azért mert így nem fogsz nőni, de ha abbahagyod a fehérjék/tömegnövelők szedését ugyanúgy marad a kevés és sz@r kaja, ami nem lesz elég semmire. ki kéne alakítani egy normális étkezést első körben.
H.lye gyerek, minden rá van írva honnan a f.szból tudjuk miről beszélsz. "100 gramm jojjon ki" ? Mi a p.csáról van szó? Mekkora kanál? Milyen szer? Magába szeded? Étrend kiegészítő, vagy helyettesítő?
Tibibá
kuss paraszt.
altalaban ugyanaz a kanal szokott lenni mindegyikbe... 50g fer bele .....
Volumass 35-t szedek....
"bunkoparaszt"
te mirol beszelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!