45-50 kilóval 172 centivel lehet savatézni, aikidózni vagy jujitsuzni?
ehh ez így eléggé általános.. ki nem törne 5 felé egy rúgástól... vagy nem vérezne el egy vágástól illetve egy lövéstől.. a támadásokat elkerülni kell nem teljes erejében felfogni :)
mindhárom edzésen tanulhatsz jó dolgokat, amiket ebben a világban érdemes is megtanulni előbb, vagy utóbb.
és használhatnám eredményesen is ?
amúgy lány vagyok (ha nem jött le)
utolsó: nyilván tudod, hogy valami sporttól nem lesz nagyobb tömegű az ember.. kis futás úszás mire pár kiló izmot hoz.. tehát ezesetben tömegelni kéne és súlyzós edzeni.
Kérdező: ha lenne relevanciája a nemednek, én éppenséggel rákérdeztem volna. hogy használhatnád-e eredményesen? ez mókás kérdés. leginkább nem.
M.országon kevés helyen tanítanak jól harcművészeteket (és aikidot) ergó csak edzettebb és egészségesebb leszel az edzéstől. ha azt akarod megtanulni hogyan ne vágják el a torkodat utcán, akkor leginkább íratkozz be hozzám edzeni. meg nyilván vannak rajtam kívül is hozzáértő emberek, akár a lakhelyedhez közel.
Kicsit furán hangzik az előző válasz, hogy Magyarországon nem oktatnak jól, és hogy inkább hozzá iratkozz be..
az a 45-5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!