Jó lenne? Power protein?
Figyelt kérdés
arra gondoltam hogy reggel és edzés után innék szőlőcukor+power protein-t.
75kg vagyok , mennyi szőlőcukor+power protein kellene reggelre és edzés utánra hogy jó gyorsan tömegeljek?
amúgy egy héten 6 napot edzek.
2011. júl. 8. 17:39
21/27 anonim válasza:
Miért kérdezel, ha jobban tudod?
A 40 grammos válaszolónak pedig: Az edzés utáni turmixban lévő cukrot nem raktározza el a szervezet zsírnak, nyugodtan mehet az 50-60g.
22/27 anonim válasza:
de nem elég a heti két bicepsz amit edzhetsz most, heti 3-4 kell, az az igazi
a power proteint meg tejjel nyomjad, úgy több a fehérje, és még másnapra is elég a felszívódás
23/27 anonim válasza:
én nem szarom le mert a sok cukortól ha cukorbeteg lesz azon kívül h keményen elhízik...az nem fasza.olvastam edzőválaszolban h 1 csóka edzés után 80g dextrózzal töltött vissza minden edzés után, utána meg csodálkozott h az orvos kurv*aanyázott, hogy 72-es a lipázod micsináltál magaddal hülyegyerek?
24/27 anonim válasza:
tényleg nem vagy kezdő ha azt se tudod miből mennyi kell edzés után és kajád sincs. a tej hulladék,power protein amúgy is tartalmaz lassú felsz.fehérjét ne mondjatok már marhaságot.
25/27 anonim válasza:
jó akkor nem teszi zsírba ez igaz :)
26/27 anonim válasza:
Kérdező b*zmeg ne nyomjál edzés után 100 g powert, hülye vagy?
60g power, mellé 30-50g dextróz. kész. nem kell komplikálni.
27/27 anonim válasza:
csak akkor cukrozz edzés utáni alkalmon kívül, ha nagyon hízni akarsz, és nem zsírosodsz. :) én reggel szoktam max.10g-t belerakni, nekem nem árt pl. De próbáld ki 1-2 hétig, azt meglátod, lehet hasznodra lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!