Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Paul "Coach" Wade: Fegyencedzé...

Paul "Coach" Wade: Fegyencedzés (? )

Figyelt kérdés

Aki olvasta, kinek mi a véleménye róla?

Én most olvasom, és nagyon tetszik, és amint befejeztem, rögtön el is kezdem, amint tudom. Tapasztalatokat, megjegyzéseket szívesen "meghallgatnám".

2011. jún. 26. 10:41
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
43%
én amíg 1.5 évig "edzőtermi patkány" voltam nem sok eredményem volt. 2 hónapja csinálom a calisthenic edzést és rengeteged fejlődtem. Sokan ellene vannak. De engem nem érdekel engem pl azzal basztatnak hogy aerobikozok. Én meg erre csak azt tudom mondani kitartás. Kíváncsi leszek egy testépítő 60 éves korában hogy fogja tartani magát, rendben lesznek-e az ízületei? Na, summa summarum én a "Fegyenc edzés" mellet vagyok.
2012. máj. 7. 13:31
 12/22 anonim ***** válasza:
55%
én is beszélgettem már emberekkel akik 200kg-al guggolnak meg stb... nagy dolgok. erre annyit szoktam mondani hogy egy lábas guggolás megy? szerintetek ment, hát persze hogy nem. meg hogy 70 akár mennyi kilóval vállazik, meg 80al. oké kézenállás fekvőtámasz megy? hát persze hogy az sem ment. valaki írta hogy mennyi sok pénzre tett szert az író meg kiadó. akkor ide most írjam le mennyit keresett a scitec nutrition méreggyártó cég? ami semmivel nem különb mint a gyógyszeripar. meg a másik, itt a tények magukért beszélnek. én megcsinálom amit a gyúrósok, de a gyúrósok nem tudják megcsinálni amit én (és én semmi szart nem szedek). a könyv megjelenése előtt is a fegyenc edzést nyomtam, saját ötletekből, már azért is mert nem volt pénzem, de így jobban járt.
2012. aug. 6. 08:55
 13/22 A kérdező kommentje:
Erről annyit, hogy én edzések nélkül a legelején megcsináltam 10-20 egylábas guggolást...Nehéznek kéne lennie?
2012. aug. 10. 10:31
 14/22 anonim ***** válasza:
64%

a második, edzőnek nevezett kommentelőnek annyit szeretnék mondani, hogy látszik, bele sem nézett a könyvbe...

egy dolgot szeretnék megjegyezni, ízületeknek nem hiszem, hogy bármi problémájuk is lenne mondjuk az álló, falnál végzett fekvőtámasztól, a guggolástól gyertyában, az ajtózúzástól, stb, mert ezeket a nagymamám is meg tudja csinálni, és ezek alkotják a kezdő lépéseket... a Fegyencedzés által leírt módszer fokozatos, biztonságos, ellenben pl a nyak mögül nyomással, állig húzással, stb-stb...

kérdés írójának: nyilvánvaló a hatásvadász jellege a könyvnek, de maximálisan fellelkesít, meghozza a kedvet, és a callisthenic egy teljesen más mozgásforma, mint amit a konditeremben csinálsz, jóval hatékonyabb, egy próbát mindenképp megér!

Az általam legtökéletesebbnek tartott embertípus, a katonai kommandósok sem testépítenek, és pl a közismert Bear Grylls (volt SAS-kommandós), vagy Pavel Tsaoutsuline Spetznaz-kiképző is ezt ajánlja!

2013. márc. 28. 18:26
 15/22 anonim ***** válasza:
ajtózúzás természetesen ajtóhúzás akart lenni:D
2013. ápr. 9. 12:23
 16/22 Siku777 válasza:
2 hónapja kezdtem, nem látszik különösebben viszont tesin pl érezhetően minden könnyebb
2013. ápr. 12. 18:24
 17/22 kisvuk29 válasza:

Nekem tini fejjel is sikerült kis tricepszet növeszteni a húzódzkodás 2. és 3. lépésével nem teljes 3 hét alatt :)

Tehát nagyon jó.

És tesin is könnyebben mozgok.

Tehát a második nem volt helyes válasz :D

2013. ápr. 20. 12:34
 18/22 anonim ***** válasza:
nem volt helyes válasz:) de hogy húzódzkodással hogy növeltél tricepszet, azt kifejtenéd?:D alighanem elírtad:)
2013. ápr. 21. 00:13
 19/22 anonim válasza:

Tisztelt előző hozzászóló!

A húzódzkodás igenis fejleszti a tricepszet, ugyanis ha nem leesel a felső pozícióból akkor a lassú leengedésnél elég nagy szerepe van.

A kérdezőnek pedig: A leghasznosabb erőt a küzdősportok adják(nem tisztelet a kivételnek), persze ehhez egy jó edző nem árt.

2013. máj. 30. 15:13
 20/22 FractioSomni válasza:

1 éve csinálom a fegyencedzés 1-et, kb 3 hónapja már a 2-t is elkezdtem. Mind kettőt ajánlani tudom, aki meg azt mondja, hogy hülyeség és nem lehet vele erőt építeni, annak csak azt mondom, hogy sétáljon le a konditerembe, költsön havi 50-60e ft-ot a sok sz@rra, ha attól jobb lesz neki, de az is biztos, hogy egy kerítést se tudnak átmászni, mert mindegyiknek ki van a válla :D Szóval a kérdezőnek sok sikert. Apropo, aki konditeremben nyomja a dolgokat az soha nem lesz ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=wbxEdnDrIk0

És nem a koxtól lettek ilyenek :)

2013. aug. 7. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!