Paul "Coach" Wade: Fegyencedzés (? )
Aki olvasta, kinek mi a véleménye róla?
Én most olvasom, és nagyon tetszik, és amint befejeztem, rögtön el is kezdem, amint tudom. Tapasztalatokat, megjegyzéseket szívesen "meghallgatnám".
a második, edzőnek nevezett kommentelőnek annyit szeretnék mondani, hogy látszik, bele sem nézett a könyvbe...
egy dolgot szeretnék megjegyezni, ízületeknek nem hiszem, hogy bármi problémájuk is lenne mondjuk az álló, falnál végzett fekvőtámasztól, a guggolástól gyertyában, az ajtózúzástól, stb, mert ezeket a nagymamám is meg tudja csinálni, és ezek alkotják a kezdő lépéseket... a Fegyencedzés által leírt módszer fokozatos, biztonságos, ellenben pl a nyak mögül nyomással, állig húzással, stb-stb...
kérdés írójának: nyilvánvaló a hatásvadász jellege a könyvnek, de maximálisan fellelkesít, meghozza a kedvet, és a callisthenic egy teljesen más mozgásforma, mint amit a konditeremben csinálsz, jóval hatékonyabb, egy próbát mindenképp megér!
Az általam legtökéletesebbnek tartott embertípus, a katonai kommandósok sem testépítenek, és pl a közismert Bear Grylls (volt SAS-kommandós), vagy Pavel Tsaoutsuline Spetznaz-kiképző is ezt ajánlja!
Nekem tini fejjel is sikerült kis tricepszet növeszteni a húzódzkodás 2. és 3. lépésével nem teljes 3 hét alatt :)
Tehát nagyon jó.
És tesin is könnyebben mozgok.
Tehát a második nem volt helyes válasz :D
Tisztelt előző hozzászóló!
A húzódzkodás igenis fejleszti a tricepszet, ugyanis ha nem leesel a felső pozícióból akkor a lassú leengedésnél elég nagy szerepe van.
A kérdezőnek pedig: A leghasznosabb erőt a küzdősportok adják(nem tisztelet a kivételnek), persze ehhez egy jó edző nem árt.
1 éve csinálom a fegyencedzés 1-et, kb 3 hónapja már a 2-t is elkezdtem. Mind kettőt ajánlani tudom, aki meg azt mondja, hogy hülyeség és nem lehet vele erőt építeni, annak csak azt mondom, hogy sétáljon le a konditerembe, költsön havi 50-60e ft-ot a sok sz@rra, ha attól jobb lesz neki, de az is biztos, hogy egy kerítést se tudnak átmászni, mert mindegyiknek ki van a válla :D Szóval a kérdezőnek sok sikert. Apropo, aki konditeremben nyomja a dolgokat az soha nem lesz ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=wbxEdnDrIk0
És nem a koxtól lettek ilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!