Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gyúrhatok minden nap?

Gyúrhatok minden nap?

Figyelt kérdés

Ma kezdtem a gyúrást, és eddig szinte az összes eddzéstervben csak max. 2 naponta lehet gyúrni.

Sajnos egyenlőre csak egy egykezes súlyzóm van (kb. 5 kg), és ezzel szeretném a bicepszem, és tricepszem erősíteni.

Kérdezném tehát, hogy gyúrhatok-e naponta?

És tényleg igaz-e az, hogy az izmok lassabban fejlődnek, ha naponta tornásztatják őket?

Esetleg valakinek valami tapasztalata e téren?

Előre is köszi a válaszokat!

18/F

2009. márc. 20. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%

Gyúrhatsz persze károd nem származik belőle. max 1 kis izomláz.

Nem fejlődnek az izmok lassabban ha igénybe vannak véve napi szinten.

Mivel az izom ha erőltetésnek van kitéve növekszik. majd később nyúlik.

2009. márc. 20. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

NE gyúrj mindennap! Nem véletlenül kell betartani a pihenőnapot. Annak is meg van a maga szerepe.

Itt néhány szak-weboldal ami megerősíti ezt:

[link]

[link]

2009. márc. 20. 15:08
 3/11 anonim válasza:
93%
ne gyurj minden nap mivel ezzel tulterheled az izmodat ha kezdo vagy azt javasolom hogy minden edzesnél mozgasd att az osszes iymod 1-2honapig
2009. márc. 20. 15:24
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Első válaszadó vagyok.

Ha nem a kifáradásig gyúr naponta akk nemterheli meg az izmait.

kicsit kell emelni mindig.

2009. márc. 20. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nem kell minden nap gyúrni elég úgy h egy nap gyúrás,egy nap pihenő,egy nap gyúrás,egy nap pihenő .. mivel regerálódni kell az izmaidnak :) és az csak pihenéssel lesz
2009. márc. 20. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is 2 éve még csak egy egykezes súlyzóm volt. Minden nap 100-100-at csináltam a kívánt izomra és 3 hónap alatt az láthatóan, foghatóan sokat változott.. Próbáld meg azt amit a többiek mondanak: tarts pihenőnapot, de viszont akkor nagyobb ismétlésszámban csináld a gyakorlatot, gyakorlatokat. Sok szerencsét!
2009. márc. 21. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

ne gyúrjá....eddz

ha rendesen megeddzed a karod és rendesen táplálkozol, amit nemhiszek, akkor is 2napig regenerálódik

csak kart semmi értelme eddzeni, te akarsz lenni a karember? :DD

[link]

olvasd el

2009. márc. 25. 13:17
 8/11 anonim válasza:
71%
persze gyúrhatsz minden nap:1:ha ki akarod égetni az izmaidat h ne fejlődjenek.2:ha tönkre akarod vágni az izületeidet.
2009. máj. 4. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én heti 3 edzést javasolok.Mondjuk 2 kar,1 láb.Ezek idejét és sorrendjét változtasd,mert ha kerékvágás szerint gyúrsz hozzászokik a tested és nem fejlődsz annyit.Ha versenyszerűen sportolsz akkor napi 6 étkezés (3 óránként).Csirke-rizs az egyik leghatásosabb kombináció,a sok fehérje,és szénhidrát miatt.Remélem,hogy énis segíthettem.
2009. júl. 27. 13:37
 10/11 anonim válasza:
Nem kell minden nap elég ha felosztod pl heti 3ra
2009. aug. 31. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!