ne gyurj minden nap mivel ezzel tulterheled az izmodat ha kezdo vagy azt javasolom hogy minden edzesnél mozgasd att az osszes iymod 1-2honapig
2009. márc. 20. 15:24
4/11 anonim válasza:
Első válaszadó vagyok.
Ha nem a kifáradásig gyúr naponta akk nemterheli meg az izmait.
kicsit kell emelni mindig.
2009. márc. 20. 15:53
5/11 anonim válasza:
nem kell minden nap gyúrni elég úgy h egy nap gyúrás,egy nap pihenő,egy nap gyúrás,egy nap pihenő .. mivel regerálódni kell az izmaidnak :) és az csak pihenéssel lesz
2009. márc. 20. 21:43
6/11 anonim válasza:
Nekem is 2 éve még csak egy egykezes súlyzóm volt. Minden nap 100-100-at csináltam a kívánt izomra és 3 hónap alatt az láthatóan, foghatóan sokat változott.. Próbáld meg azt amit a többiek mondanak: tarts pihenőnapot, de viszont akkor nagyobb ismétlésszámban csináld a gyakorlatot, gyakorlatokat. Sok szerencsét!
2009. márc. 21. 21:22
7/11 anonim válasza:
ne gyúrjá....eddz
ha rendesen megeddzed a karod és rendesen táplálkozol, amit nemhiszek, akkor is 2napig regenerálódik
csak kart semmi értelme eddzeni, te akarsz lenni a karember? :DD
persze gyúrhatsz minden nap:1:ha ki akarod égetni az izmaidat h ne fejlődjenek.2:ha tönkre akarod vágni az izületeidet.
2009. máj. 4. 20:17
9/11 anonim válasza:
Én heti 3 edzést javasolok.Mondjuk 2 kar,1 láb.Ezek idejét és sorrendjét változtasd,mert ha kerékvágás szerint gyúrsz hozzászokik a tested és nem fejlődsz annyit.Ha versenyszerűen sportolsz akkor napi 6 étkezés (3 óránként).Csirke-rizs az egyik leghatásosabb kombináció,a sok fehérje,és szénhidrát miatt.Remélem,hogy énis segíthettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!