Öhm hogyan gyúrhatok ha nincs semmi eszközöm hozzá? Pl Súlyzó.
Figyelt kérdés
Lábam karom hasam az izmos de mellre nem tudom hogyan kell gyúrni :/ 14/F2011. aug. 2. 20:39
2/11 anonim válasza:
Micsoda izomkolosszus lehetsz hallod, biztos szépen kigyúrtad magad súlyzók nélkül. Főleg hogy lábad az nincsen (?).
4/11 A kérdező kommentje:
Már a meztelen harcost kipróbáltam.És régen jártam kondizni de megszűnt és csak 2 várossal odébb van kondi terem,.Oda ugyebár nem fogok kimenni busszal -.-
2011. aug. 2. 21:00
5/11 Yingtáó válasza:
Fekvőtámasz, majd csuklóból magasra kilökött fekvő, ha ez is megy akkor közben taps, ha ezsi akkor 45 fokos fordulattl tovább forogni. Itt tudod megnézni a videó közepe felé : http://www.youtube.com/watch?v=0E7NvAl2BUg&feature=related
4 ütemű fekvő, huzodzkodás pl faágon, játszótéren vayg nézd enneka csajnak avideóit ő súlyok nélkül házi kütyükkel edz http://www.youtube.com/watch?v=COGUt94VrLI a 3 perctől nézd!
6/11 anonim válasza:
Hát pedig nyáron bőven belefér egy óra buszozás.
7/11 anonim válasza:
Ja de van lábad, én vagyok a hülye.. annyi retardált van itt hogy azthittem te is kihagytad a lábat. Bocsi.
Mellre: [link]
És menj el tényleg a terembe, csak beleférne. Ha akarsz valamit, meg is csinálod. De szerintem ne csak mellre koncentrálj + állíts össze egy étrendet, enélkül nem fog menni.
8/11 A kérdező kommentje:
De figyi.Lábra is muszáj volt gyúrni mivel meg kellet tanulnom a hátra szaltót.És eddig sem állítottam össze étrendet,bármit ehettem és mégis izmos vagyok.Csak mellre nem nagyon sikerült :/
2011. aug. 3. 06:55
9/11 anonim válasza:
A házimunka is izmosít egy bizonyos szintig.
10/11 A kérdező kommentje:
azt már leteszteltem xD
2011. aug. 3. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!