Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Sok kicsivel vagy kevés naggyal?

Mady kérdése:

Sok kicsivel vagy kevés naggyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok ha azt szeretném hogy a mellizmom formás legyen ahoz ezek a feladatok jók?

Széles nyomás

Szűk nyomás

45 fokos szögbe nyomás

Mellgép

Tárogatás 2 féle

Olló

Negativba nyomás amit mostanába nem tudok mert fáj a hátam

Az lenne a kérdésem hogy ha formás mellizmot szeretnék melyikből mennyit csináljak?És mennyi súllyal.Kb 40 kg vel szoktam 4x10 et max sztem 50 kg-t birok el

Köszi a válaszokat

2011. máj. 22. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha elkezded kis súllyal, aztán folyamatosan emeled, ameddig bírod.
2011. máj. 22. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
hát én úgy csináltam, hogy először nagy súlyokkal (akkorával amivel meg tudtam csinálni max 10et) csináltam 10et mindennap amíg többet nem tudok, és végül amikor kikötöttem 60-nál, akkor nagyobb súlyokat tettem, rám és kezdtem előröl és így :)
2011. máj. 22. 10:57
 3/7 krameri válasza:

attól függ, hogy milyen formásat akarsz. Ha lapos vagy, és nagy mellizmokat akarsz, akkor minél nagyobbal inkább kevesebbet(pl 20-30 kiloval bemelegítesz, aztán az 50be belenyomsz amennyit tudsz(társ segítségével), kicsit pihensz, újra belenyomsz amennyit tudsz.

Ha meg a nagysággal elégedett vagy, csak formálni akarsz, akkor kevesebbel minél többet.pl 40el 10es szériákat.

Meg attól függ, hova akarsz dolgozni, a 45 fokos a legnehezebb, az a felső mellizomra megy, a vízszintes a legkönnyebb, az úgy az egészre, középre megy, a negatív meg az alsó mellizmokra, az kb a kettő közt van nehézségben.

Az ollót nem ismerem, azt elmondod, micsoda?

2011. máj. 22. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha formás mellizmot szeretnél, akkor nyomogass 130-140be. Majd ha lesz tömege a mellizmodnak, akkor lesz szép formája is. Ezt a sok gyakorlatot remélem nem egy edzésen csinálod, hanem ezeket váltogatod. 40 kilós fekvenyomással, neked a legkisebb gondod legyen a formája, mivel nincs is izom szinte aminek formája lehetne.
2011. máj. 22. 11:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Ollo az olyan hogy csiga van a két oldaladon föntről beakasztasz egy cuccot és keresztbe huzogatod lefele.remélem érthető volt :D különben ezt egy eddzésen csinálom mindennapra bevan osztva egy izomcsoport.
2011. máj. 22. 12:03
 6/7 Pentadrox válasza:
Hány kiló vagy?
2011. máj. 27. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:
180 cm 75-76 kg
2011. máj. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!