Hogyan kezdtétek a flatland BMX-ezést?
Nagyon megtetszett az utóbbi időben, és bele szeretnék vágni, de nem igazán tudom hogyan.
Ezért lenne néhány kérdésem azokhoz, akiknek ez a hobbija:
1.Ti milyen BMX-et használtok hozzá?(Milyen BMX-etek van?)
2. Le tudnátok írni néhány alap trükköt?
3. Ki mennyi ideje kezdte?
5. Milyen ruhába szoktatok flatland-ezni? Mi az, ami nem zavar közben („kényelmes”)?
6. Van valaki, aki magától tanulta és nem környezetében élő barátai segítségével? (Én is erre készülök.)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
15/l
na hát a bunny hop a flatland-ben nagyon nem lényeges alap szinten, ugyanis arra nagyon kevés trükk épül. bunny hop-ból trükköt indítani flatland-ben az már nagy pro kategória. Amúgy én egy kempingből csinált BMX-el kezdtem a kerózást.
Legalapabb trükk hogy tanulj meg első keréken kilépőn átfordulni és hajtani a kereket, majd visszaszálás. ez a flatland alapja. Szerintem térd és sípcsontvédőt simán használhatsz. Hát nekem a közelemben van egy ember aki VB-t nyert flatlandben ígyhát könnyebb volt, de hidd el meg lehet tanulni magadtól is, sőt neked kell érezni a dolgokat. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!