Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Haladó gördeszkások! Ti hogy...

Haladó gördeszkások! Ti hogy kezdtétek a gördeszkázást?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 21:18
 1/8 anonim válasza:
ez engem is érdekelne
2010. jún. 28. 21:20
 2/8 anonim válasza:

hát rá állsz a deszkára gurulgatsz vele meg minden amíg teljes egyensúlyba nem vagy bármilyen esteben...aztán a "kanyarodást", ívelést is megtanulod majd után jöhet az olli...erről jobb videót nézni a neten pl youtube.com-on...ha ennyit tudsz ...akkor deszka nélkül elmehetsz deszkás helyekre...Pl hősök tere deák tér stb...és amit látsz otthon megcsinálod ennyi

:)

13/L

2010. jún. 28. 21:25
 3/8 A kérdező kommentje:
nem hangzik túl nehéznek :D
2010. jún. 28. 22:37
 4/8 anonim válasza:

elején gurulgattam, kanyarodtam aztán próbálgattam az ollit.. sokat fogsz esni de ha ügyes vagy akk nem ;)

14/L

2010. jún. 29. 21:23
 5/8 anonim válasza:
49%
Dikk, há' loptam egyet...
2010. jún. 30. 20:24
 6/8 anonim válasza:
Menyél el egy gördeszkás parkba, és ott haverkodj össze pár emberrel és ők biztos segítenek. Én is így csináltam.
2010. júl. 4. 09:49
 7/8 anonim válasza:

Énis énis 13/L XD

Mostanában amúgy nagyon kedvelt lett a lányok körében a gördezska xD

Énis szeretem, nekem tesóm tanította meg (ikertesóm-fiú), de inkább maradok a BMX-nél (tesóm tehet mindenről -.-"XD).

Az elején húzatod magad, azt mikor ráérzel az egyensúlyozásra, akkor elmész a skate parkba, és mész pár kötrt a gördezskás cuccokon ^^

Először sík terepen, utánna kis lejtős, és haladhatsz mindig nagyobb lejtővel. És utánna meg jöhetnek a trükkök.

2010. júl. 4. 17:18
 8/8 anonim válasza:
először csak ráhasaltm azt én voltam a szuperman XD aztán gurulgattam eg minden felmentem a rámpán lemetn e armpán at olli és most gyakolom a flippeket
2010. júl. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!