Haladó gördeszkások! Ti hogy kezdtétek a gördeszkázást?
hát rá állsz a deszkára gurulgatsz vele meg minden amíg teljes egyensúlyba nem vagy bármilyen esteben...aztán a "kanyarodást", ívelést is megtanulod majd után jöhet az olli...erről jobb videót nézni a neten pl youtube.com-on...ha ennyit tudsz ...akkor deszka nélkül elmehetsz deszkás helyekre...Pl hősök tere deák tér stb...és amit látsz otthon megcsinálod ennyi
:)
13/L
elején gurulgattam, kanyarodtam aztán próbálgattam az ollit.. sokat fogsz esni de ha ügyes vagy akk nem ;)
14/L
Énis énis 13/L XD
Mostanában amúgy nagyon kedvelt lett a lányok körében a gördezska xD
Énis szeretem, nekem tesóm tanította meg (ikertesóm-fiú), de inkább maradok a BMX-nél (tesóm tehet mindenről -.-"XD).
Az elején húzatod magad, azt mikor ráérzel az egyensúlyozásra, akkor elmész a skate parkba, és mész pár kötrt a gördezskás cuccokon ^^
Először sík terepen, utánna kis lejtős, és haladhatsz mindig nagyobb lejtővel. És utánna meg jöhetnek a trükkök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!