Hogyan edzettétek fel, idegeltétek ki a csontotokat? betont rúgtatok, de hogy kezdtétek?
Figyelt kérdés
egyedül is végezhető idegelésnél milyen fokozatosságot tartotok, hány nap regen. idő, milyen fájdalomig mentek.. mennyi ideig tart, ilyesmi részletek érdekelnek.
egyelőre alkarra, de sípcsontra is szívesen venném, ha leírnátok.
2011. ápr. 12. 19:10
1/19 anonim válasza:
Én most kezdtem a sípcsontomat, húzgálok rajta egy vasrudat vagy egy baseball ütőt. de majd besz4rok úgy fáj. minden nap amúgy.
2/19 A kérdező kommentje:
egyelőre maradok az alkarnál, sípcsontot csak nyomokban.
de elég durva azt adom! hát, akkor hajrá!
2011. ápr. 12. 20:28
3/19 Neji válasza:
Az alkart a fabábun edzettem fel:Dˇˇ
4/19 A kérdező kommentje:
Van "olyanod" edzésen?
nekem kell egy fabábu itthonra! muszáj :D
2011. ápr. 12. 22:13
5/19 Neji válasza:
Edzésen persze!:D mivel senki nem szokta használni így elég gyakran edzés után leszoktam ott még húzni 1-2órát bábúzássalˇˇ:D Majd otthonra is szeretnék egyet,csak drága :/
6/19 A kérdező kommentje:
de ez milyen gáz már?
bakter, csak némi fa!
oké, mennyi az a drága?
2011. ápr. 12. 22:43
7/19 Neji válasza:
[link] :D
Amm olyan 100-200k ft közt van.Nekem így hírtelen sok lenne kiadásnak....:P de majd gyüjtök rá
8/19 A kérdező kommentje:
:D most mii? :D
a 100k tényleg pont nagyságrendileg több mint ami jó lenne.
2011. ápr. 12. 23:03
9/19 Neji válasza:
Azt a fabábút viccnek raktam be =DD
100-200k körül vannak a bábúk :SS
10/19 A kérdező kommentje:
lejött ám... :)
2011. ápr. 12. 23:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!