Parkourosok! Hogyan kezdtétek el gyakorolni a szaltókat, wallflippet?
Hát igen pontosan ezért kérdeztem. Kezdőként először sajátíts el alap dolgokat.
[link] ez az oldal tökéletesen segít ebben. Ha már ezek jól mennek akkor jöhetnek a szaltók és társai. Ezeket gyakorolhatod kavicsos talajú játszótereken, amit én annyira nem részesítek előnyben mert jó esélyed van egy nyak, gerinctörésre. Ha jobban álltok anyagilag vagy össze tudtok beszélni barátokkal béreljétek ki egy iskola tesi termét 1-2 órára. Ott van felszerelés és biztonságosan tudsz gyakorolni. Remélem segítettem. :)
Ha kezdő vagy, először is olvasd el ezeket:
Ezen az oldalon szintén vannak leírások trükkökhöz, sőt nagyon szuper youtubeos vidik hozzárendelve.
Célszerű először az alapokat elsajátítanod és tényleg megszerezni az erőnléted mielőtt elkezded a parkourt! Vagy a 2-t együtt, tapasztalatból mondom. Ha aktívan csinálod akkor "lesz fogalmad róla", hogy hogy és mit max 1 hónap alatt.
A szaltót füvön/homokozóban/tornateremben szivacson/dobbantón érdemes elkezdeni, hogy meglegyen a bátorságod!
Egyébként nagyon egyszerű, nagy lendületet veszel, felemeled a térdeid majd megpróbálsz lábra érkezni. Először nekifutásból kell próbálni. (futás, toppanás majd lendülsz)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!