Mit gondoltok a Volumass 35 Professionalról?
Figyelt kérdés
Most szeretnék venni nagy kiszerelésűt (6kg). Sokan mondták hogy többet ér mint a myomax, mert nagyjából ugyanannyit tud,ára is kedvezőbb, és 2kg-al több. És az ára tényleg nem vészes, mert egy 6kg-os Cytogen Whey Pro kb. 400ft-al olcsóbb.2011. ápr. 22. 09:54
21/26 anonim válasza:
Szellemi szintedet mutatják a hozzászólásaid, meg a szakértelmedet is. Mind a kettő közelít a 0hoz. Fehérjének nincs napi adagja, tömegnövelőnek sincs, annyit kell belőle enni, amennyi az étrendedből hiányzik. De ennek már nincs köze az eredeti kérdéshez, úgyhogy hagyjuk.
22/26 lóf4szJankó válasza:
Jo ,nem ertjuk egymast tenyleg ,felrertetted most is amit irtam ,de levan b*szva ....biztos jobban ertesz hozza...igen,en vagyok a csicska meg a fogyatekos.
23/26 A kérdező kommentje:
Jajj srácok, ne veszekedjetek már...Mindenki úgy edz, táplálkozik, ahogy akar:)
Köszi a válaszokat!!
2011. ápr. 22. 19:54
24/26 anonim válasza:
Nem éri meg az árát egy tömegnövelő se! Először kaja legyen rendben és az edzés, illetve életmód. Aztán fehérje, vitamin, ásványi anyag, glutamin, BCAA esetleg NO fokozó. Meg persze kreatin, HCA, lkarnitin, stimulánsok, kreatin ciklustól függően.
25/26 anonim válasza:
Am. én is most olvasom a kommenteket és 17:56-nak igaza van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!