Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit gondoltok a Volumass 35...

Mit gondoltok a Volumass 35 Professionalról?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni nagy kiszerelésűt (6kg). Sokan mondták hogy többet ér mint a myomax, mert nagyjából ugyanannyit tud,ára is kedvezőbb, és 2kg-al több. És az ára tényleg nem vészes, mert egy 6kg-os Cytogen Whey Pro kb. 400ft-al olcsóbb.
2011. ápr. 22. 09:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
8 kg-s jumbo!
2011. ápr. 22. 10:18
 2/26 A kérdező kommentje:
Nekem a Jumbo nem jött be...Íze is okádék (persze ez ízlés dolga) De nem is ez a legfőbb szempont...megittam...DE amit megittam, párszor vissza is jött, szédültem tőle, stb. Emellett egy 4,4-es Jumbo-tól 1kg SE jött fel, pedig ugyanúgy kajáltam, mint az előtt, és akkor csak a sima kajától híztam havonta 2-3kg-ot. A Professionalba is ezért nem merek belevágni, pedig sokan dícsérik...
2011. ápr. 22. 10:21
 3/26 noname86 ***** válasza:
100%
A whey pro egy tejsavó fehérje amihez dextróz kell edzés után,sokkal több adag jön ki belőle mint a volumass 35 prof-ból ami viszont tartalmaz 1-2 okosságot,de ez nem létszükséglet! ha tudsz kicsit méricskélni,és anyagi okok vezérelnek akkor fehérje+dextróz,ha jól kitalált tömegnövelőt szeretnél,amit csak le kell nyomni akkor a volumass35 prof a legjobb választás! ha nehezen hízol akkor viszont jumbo prof!
2011. ápr. 22. 10:22
 4/26 clint ***** válasza:

logikus hogy nem jött fel egy kg sem a jumbotól, amikor szarul érezted magad tőle, meg néha visszaokádtad, kb ugyanígy emésztetted.. Amúgy sztem is baromság a jumbo, egy fos, egy gané, amivel a scitec pénzt húz le az észlény kezdőktől, akik szerint jó ha ennyi zabot és rostot isznak edzés után.

A volumasstól jobban fogsz fejlődni, kevesebb ch van benne, de optimális és az íze is jó.

2011. ápr. 22. 10:46
 5/26 anonim válasza:
Lehet, hogy most kapok jó pár minuszt, de én nemvagyok a scitec mellett..eddig szinte egyik termékére se reagáltam, pedig jopárat kipróbáltam már...tudom hogy a benne lévő dolgok számítanak...de ha teheted, és van közeli bolt, vagy esetleg netről rendelhetsz twinlab, dymatize és hasonló "amerikai csúcstermékeket" azokban van pár plusz...jó hogy árban is drágább egy kicsit, de a scitecet én igy is tulárazott sz*rnak tartom, amit csak azért vesznek, mert kb mindenhol azt fujják...vagy próbáld a biotechet, most bejött jo pár uj dolog, ami elég hatásos, igaz kicsit drágább mint a scitec...
2011. ápr. 22. 12:16
 6/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszolótól kérdem, hogy milyen tömegnövelőket tudsz ajánlani?
2011. ápr. 22. 12:58
 7/26 lóf4szJankó ***** válasza:

12:16os egyetertek.

A Scitec tul van reklamozva es tul van árazva.

Persze ez egyéni ,van aki a scitecra esküszik,nyilvan sokaknak hasznal is. En arrol tudok nyilatkozni amit probaltam ... nekem sem jott be egy sciteces cucc sem , koztuk a volumass volt a legnagyob csalodas ,mindenki ajanlotta,dicserte ... vettem egy 6kgset ,de sz@rt nem ert.

2011. ápr. 22. 13:57
 8/26 lóf4szJankó ***** válasza:
nekem a Mutant Mass jott be a legjobban a PVLtol ,nagyon jo cucc .... 6.8kg nem egesz 50euro/kb.14ezeer Ft/.Sztem probald ki.
2011. ápr. 22. 14:03
 9/26 noname86 ***** válasza:
miből veszitek észre hogy sz@rt se ér? vagyis..mit kéne érezni tőle? csak 1 edzés utáni turmix,mit vártatok? hogy hoz 6 kilót? nem azt mondom hogy legjobb,de nem hiszem hogy a középkategóriás tömegnövelők között rohadt nagy különbségek lennének,fehérje+ch ennyi! mondjuk a zöld jumbo tényleg sz@r,de a volumassal mi a baj?
2011. ápr. 22. 14:06
 10/26 lóf4szJankó ***** válasza:

Egy 6kilos agyondicsert tömegnövelőtol kemeny edzes es tomegnovelo etrend mellet minimum azt varnam h hoz 6kilot.

A Mutant Masst mar 3x hasznaltam/önmagaban,nem szedtem semmi mast mellete/ , mindharomszor kb 10kiloval lettem nehezebb 2honap alatt es erő/energia növekedes is eleg nagymerteku volt.

2011. ápr. 22. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!