Mit gondoltok a Volumass 35 Professionalról?
Mutantmass 20% fehérjetartalmú sokkal nagyobb kalória bomba, 2 hónap alatt felszedtél tőle 10 kiló vizet meg zsírt némi izommal, ez nem feltétlen jelenti hogy olyan jó. Túl van árazva a scitec de az hogy olyan rossz lenne nem gondolom. Az étrenden múlik a legtöbb, ha az rendben van kb. mind1 milyen tömegnövelőt iszol edzés után.
Kérdezőnek pedig: vegyed meg a whey prot mellé dextrózt és zabáljm ez tuti működni fog.
noname86-nak tökéletes igaza van!! Csak a gyártóból eldönteni, hogy lószart sem ér hülyeség könyörgöm...
Ha én otthon sima maltodextrint és kétfajta fehérjeport összekeverek annak még gyártója sincs, és lehet használ..
egy sima portól amiből naponta egyet-kettőt iszol nem fogsz nőni.. A körülmények is számítanak.
Nem a gyarto alapjan dontom el ,hanem az alapjan h kiprobalom.
Nekem hiaba magyaraztok bakker ,12eve edzek, tobb tapkieget szedtem mind ti osszesen ... ha ossze kel hasonlitani pl. ket tomegnovelot ..egy het hasznalat utan megmondom h van e kulonbseg es tudom h melyik a jobb nekem.
A retkes k*rvak f@szaba osztod itt az eszt ,ha visszalovasnal latnad h mit irtam : "kemeny edzes es tomegnovelo etrend mellet" .... Alap ba*zmeg h ha nem kajalsz jol akk nemis kell tapkieg ,de azthittem hogy ezt mar nem is kell emliteni ,mer magatol ertetodo ... de sok itt a fogyatekos....
Amugy meg nekem senki ne mondja h egy jo tomegnovelonek nincs semmilyen hatasa ...mert aki ezt mondja az vagy nem szedett még jo tomeghnovelot/tapkieg kombot ...vagy nem edz kemenyen es/vagy nem kajal rendesen es/vagy nem pihen eleget.
Mert ha az edzes,kaja,pihenes rendben van , es egy jo tomegnovelot szedsz napi 2x , pl.edzes elott/utan ...oszesen legalabb 200g... rovid idon belul eszreveheto erő es tömeg növekedés.
Az viszont igaz h aki 3honapja edz 60kilo es leginkabb ektomorf testalkatu ,annak nem biztos hogy ilyen egyszerü.
"Mondhatni ez tomegnövelo es protein is egyben"
Mi a baj ezzel a mondtattal f@szfej?????
Ami egy adagban 85g ch-t es 26g feherjet tartalmaz azt minek nevezned ???
Csak osszehasonlitas keppen .... sok protein napi adagja 35-40g feherjet tartalmaz.Mutant masse ami elvileg tomegnovelo tobb mint 50et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!