Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit gondoltok a Volumass 35...

Mit gondoltok a Volumass 35 Professionalról?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni nagy kiszerelésűt (6kg). Sokan mondták hogy többet ér mint a myomax, mert nagyjából ugyanannyit tud,ára is kedvezőbb, és 2kg-al több. És az ára tényleg nem vészes, mert egy 6kg-os Cytogen Whey Pro kb. 400ft-al olcsóbb.
2011. ápr. 22. 09:54
1 2 3
 11/26 noname86 ***** válasza:
Nálunk a Mutant Mass 26000
2011. ápr. 22. 14:15
 12/26 anonim ***** válasza:

Mutantmass 20% fehérjetartalmú sokkal nagyobb kalória bomba, 2 hónap alatt felszedtél tőle 10 kiló vizet meg zsírt némi izommal, ez nem feltétlen jelenti hogy olyan jó. Túl van árazva a scitec de az hogy olyan rossz lenne nem gondolom. Az étrenden múlik a legtöbb, ha az rendben van kb. mind1 milyen tömegnövelőt iszol edzés után.

Kérdezőnek pedig: vegyed meg a whey prot mellé dextrózt és zabáljm ez tuti működni fog.

2011. ápr. 22. 14:22
 13/26 lóf4szJankó ***** válasza:
Egy adag mutant massban 26g feherje van!! Sok PROTEINkeszitmenyben nincs ennyi.Mondhatni ez tomegnövelo es protein is egyben.
2011. ápr. 22. 15:36
 14/26 lóf4szJankó ***** válasza:
Amugy meg nem mindegy milyen tömegnövelot szedsz ...neked lehet mindegy ,nekem nem, es a tomegnövelők nem "vizesítenek".
2011. ápr. 22. 15:38
 15/26 clint ***** válasza:

noname86-nak tökéletes igaza van!! Csak a gyártóból eldönteni, hogy lószart sem ér hülyeség könyörgöm...

Ha én otthon sima maltodextrint és kétfajta fehérjeport összekeverek annak még gyártója sincs, és lehet használ..

egy sima portól amiből naponta egyet-kettőt iszol nem fogsz nőni.. A körülmények is számítanak.

2011. ápr. 22. 15:39
 16/26 lóf4szJankó ***** válasza:

Nem a gyarto alapjan dontom el ,hanem az alapjan h kiprobalom.

Nekem hiaba magyaraztok bakker ,12eve edzek, tobb tapkieget szedtem mind ti osszesen ... ha ossze kel hasonlitani pl. ket tomegnovelot ..egy het hasznalat utan megmondom h van e kulonbseg es tudom h melyik a jobb nekem.

2011. ápr. 22. 15:52
 17/26 anonim ***** válasza:
"Mondhatni ez tomegnövelo es protein is egyben" 12 éves edzés múlttal gratulálok ehhez a mondathoz. Tömegnövelőnek nincs hatása, az evvel kiegészített komplett étrendnek van hatása...
2011. ápr. 22. 16:28
 18/26 lóf4szJankó ***** válasza:
0%

A retkes k*rvak f@szaba osztod itt az eszt ,ha visszalovasnal latnad h mit irtam : "kemeny edzes es tomegnovelo etrend mellet" .... Alap ba*zmeg h ha nem kajalsz jol akk nemis kell tapkieg ,de azthittem hogy ezt mar nem is kell emliteni ,mer magatol ertetodo ... de sok itt a fogyatekos....

Amugy meg nekem senki ne mondja h egy jo tomegnovelonek nincs semmilyen hatasa ...mert aki ezt mondja az vagy nem szedett még jo tomeghnovelot/tapkieg kombot ...vagy nem edz kemenyen es/vagy nem kajal rendesen es/vagy nem pihen eleget.

Mert ha az edzes,kaja,pihenes rendben van , es egy jo tomegnovelot szedsz napi 2x , pl.edzes elott/utan ...oszesen legalabb 200g... rovid idon belul eszreveheto erő es tömeg növekedés.

Az viszont igaz h aki 3honapja edz 60kilo es leginkabb ektomorf testalkatu ,annak nem biztos hogy ilyen egyszerü.

2011. ápr. 22. 16:39
 19/26 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem kell idegeskedni, bár ha ennyi idiótaságot írtam volna, lehet én is ideges lennék. ;)
2011. ápr. 22. 16:47
 20/26 lóf4szJankó ***** válasza:

"Mondhatni ez tomegnövelo es protein is egyben"

Mi a baj ezzel a mondtattal f@szfej?????

Ami egy adagban 85g ch-t es 26g feherjet tartalmaz azt minek nevezned ???

Csak osszehasonlitas keppen .... sok protein napi adagja 35-40g feherjet tartalmaz.Mutant masse ami elvileg tomegnovelo tobb mint 50et.

2011. ápr. 22. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!