Milyen utcai bunyóban, volt részed?
Szexuálisan túlfűtött,negyvenes éveiben járó ismeretlennek törtem el az orrát meg a pocakjába kapott egy szép mae gerit.Kellett neki rám másznia.16 voltam akkor...
Sajnos az "akció" után elszaladt,és nem is találták meg...pedig az orrtörés az orrtörés...
Miskolcon utcán rám szált 3 Thai Nigger(kokeró), egyiknél kés volt, kikaptam a kezéből elhajítottam a ge**be a kést.
Az egyiket combon rugtam a másikat fejbe térdeltem addigra a 3. ember már árkon bokron túl volt(a késes).
HALÁL KOMOLYAN MONDOM, Kyokushin-ozok 10 éve
Kétszer fordult elő, mindkétszer menekültem a végén.
Első alkalommal edzésről jöttem haza fáradtan és akkor kötöttek belém 2-en, elejénél még valamennyire megvoltam aztán szedtem a sátorfámat. Másodszorra egy cigánygyerek próbálta meg alólam kirántani a bicót mikor keltem volna át az úton, lebsztam neki egyet aztán hívta a tezsvíreket, jöttek vagy 10-15-en.
Hö hö :D
ezek jók!
Neji, wow, nem is tudtam! :) komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!