Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mleyik jobb utcai bunyóban? A...

Mleyik jobb utcai bunyóban? A karate vagy a box?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 10:32
1 2
 1/19 anonim válasza:
Mindkettő, de a box az nagyon jó!
2009. okt. 4. 10:48
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
karate mert a boxban csak ütsz és annak nem sok értelme van a karatéval meg lerúgod a veséjét és kalap-kabát
2009. okt. 4. 10:53
 3/19 anonim válasza:
Mindkettő egyszerre: DD
2009. okt. 4. 12:36
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha utcai bunyóra akarsz felkészülni, akkor a krav maga.
2009. okt. 4. 12:45
 5/19 anonim ***** válasza:

én a boxot imádom:)

De azért a karate se bújhat el..de mondjuk mindkettő akkor jó, ha versney szinten tolod..hobbi szinten nbem sokat ér.

2009. okt. 4. 13:29
 6/19 anonim ***** válasza:
53%
utcai bunyóban az nyer, aki először üt. Mivel "megleped" az ellenfeled, utána már csak "optikai tuning" hogy fejbe tudod rúgni.
2009. okt. 4. 14:04
 7/19 anonim ***** válasza:

szerintem sok mindentől függ... kor, súly, magasság, tapasztaltság(!)

szerintem nem egyértelműen elhatárolható... én spec. mind a kettőt csináltam, így nem vagyok elfogult, de ha mindenképp dönteni kellene akkor a box. az egy dolog hogy a karatés nagyobbat tud rúgni mint egy boxoló, de ha utcán bunyó van sokszor nincs időd rúgni, a másik meg hogy a karatés ált. nem védi a fejét, a boxoló igen.

de a legjobb ha ketrecharcol az ember... akkor álló és földharcban is jól tudja alkalmazni a technikákat.

2009. okt. 6. 15:28
 8/19 anonim válasza:
16%
Késelj én is azt teszem :) (*)
2009. okt. 11. 15:14
 9/19 anonim válasza:
inkább 3. lehetőségként krav-maga
2009. okt. 23. 01:12
 10/19 anonim válasza:

Szerintem a helyzettől függ, mind a 2 sporttal megtudod védeni magad addig ameddig nem 4en támadnak meg vagy nem egy vipera elé kell odaállni.

Az örök szabály hogy jobb a békesség és csak akkor alkalmazz küzdősportot ha már teljesen elkerülhetetlen.

amúgy én a boxot választanám:)

2009. okt. 28. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!