Mleyik jobb utcai bunyóban? A karate vagy a box?
én a boxot imádom:)
De azért a karate se bújhat el..de mondjuk mindkettő akkor jó, ha versney szinten tolod..hobbi szinten nbem sokat ér.
szerintem sok mindentől függ... kor, súly, magasság, tapasztaltság(!)
szerintem nem egyértelműen elhatárolható... én spec. mind a kettőt csináltam, így nem vagyok elfogult, de ha mindenképp dönteni kellene akkor a box. az egy dolog hogy a karatés nagyobbat tud rúgni mint egy boxoló, de ha utcán bunyó van sokszor nincs időd rúgni, a másik meg hogy a karatés ált. nem védi a fejét, a boxoló igen.
de a legjobb ha ketrecharcol az ember... akkor álló és földharcban is jól tudja alkalmazni a technikákat.
Szerintem a helyzettől függ, mind a 2 sporttal megtudod védeni magad addig ameddig nem 4en támadnak meg vagy nem egy vipera elé kell odaállni.
Az örök szabály hogy jobb a békesség és csak akkor alkalmazz küzdősportot ha már teljesen elkerülhetetlen.
amúgy én a boxot választanám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!