Szerintetek ki jobb CM PUNK vagy JEFF HARDY?
CM Punk. De hardy nem a WWE-ben van.
WWE-t nézek mert szeretem a pankrációt és a TNA-t nem tudom melyik csatornán megy, de azért: A RÉGI WWE AMIKOR MÉG VOLT VÉR IS ÉS 12 ÉVESEK A CÉLPONT. ÉN 13 VAGYOK DE MIÉRT NEM LEHET BENNE VÉR? 13 ÉVES VAGYOK DE AMIT MOST CSINÁLNAK Nyoma nincs annak a feelingnek, ami régebben volt. Kezd kicsit unalmas lenni.
WCW a megszűnése után néhány évvel pedig született egy új szervezet, amely TNA, vagyis Total Nonstop Action névre hallgat. Ez a szervezet alig 5 éve született, de már most nagyon sok rajongója van. A sikerének titka az, hogy - ellentétben a WWE-vel - nem gyerekek számára készítik a műsorokat. A TNA-ben rendkívül látványosak a meccsek, továbbá fiatalok (talán 19 a legfiatalabb) a pankrátorok, akik életkorukból adódóan rendkívül mozgékonyak, a show történetei pedig kifejezetten izgalmasak, és az ember alig várja a folytatást, hogy mi lesz jövőhéten.
Nekem csak egy lila Cenation pólóm van.Kisklambó lettem hivatalosan is! :)
Amúgy meg szeretném venni az összes WWE-s pankrátor (upsz,bocsánat.SZUPERSZTÁR) pólóját is,de hát sajnos az ára mindig elmegy másra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!