Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mejik küzdösportot válasszam?

Mejik küzdösportot válasszam?

Figyelt kérdés

Szine minen nap kondizok,rengeteget edzek mivel a haveromnak saját konditerme van és melletünk lakik,igy ingyen van.

Szeretem nagyon a küzdösportokat,föleg önvédelem céljából.

A krav maga-a kedvencem,de az én lakohelyemen ilyen edzésterem nincs.Ugyhogy csak Keleti küzdösportot választhatok.Kérlek ha tudtok valamit ajánlani,irjatok néhányat.Elöre is köszönöm

2011. márc. 30. 13:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kempot vagy Kyokushin karatét ajánlom.
2011. márc. 31. 15:35
 12/18 anonim ***** válasza:

6:45

Hát te aztán jó nagy f@sz vagy barátom! Tudod az eredeti ju jitsu egy JAPÁN harcművészet, az ősi szamurájok pusztakezes közelharci rendszere. És mivel a Gracie testvérek a judo-ból fejlesztették ki földharcközpontú rendszerüket a BRAZIL (nem japán) jiu jitsu-t. Az eredeti ju jitsu-hoz nem sok köze vagy. Elszomorít hogy a sok hülye ezt a remek tradicionális harcművészetet összekeveri azzal az agyonajnározott MMA-s divatbunyóval.

Szóval legközelebb kérlek előbb gondolkodj, aztán pofázz hülyegyerek...

2011. márc. 31. 18:43
 13/18 anonim ***** válasza:

zúzós hangvétel, de jogos:)

én viszont köszönöm, mert tisztábban vagyok most már ezzel is, mint eddig.

2011. márc. 31. 18:47
 14/18 A kérdező kommentje:
Én biztos nem keverem,még a nevében is megvan a válasz.A ju jitsu az egy Japán szó ami azt jelenti lágy müvészet!!És ha Japán akkor nem Brazil.Azért teszik oda a Brazil Ji jutsuhoz a Brazilt mert azt ellopták már!!! :D
2011. ápr. 1. 06:12
 15/18 anonim ***** válasza:
thai box, box, bjj, karate, kempo, taekwondo, judo. ha meg is akarod védeni magad, marad a thai box, box, kempo.
2011. ápr. 1. 11:40
 16/18 anonim ***** válasza:
a judo is tanit üteseket kivedeni keseles ellen is...ezt tanuljak a rendörök is
2011. ápr. 4. 10:19
 17/18 anonim ***** válasza:

előzőnek:

Igazából az a ju jitsu, a judo tradicionális közelharc rendszere. A judoban ugyan még vannak fegyveres formagyakorlatok, de az egy versenysport, kivették belőle a legtöbb önvédelmi technikát mert azok nagy része rendkívül sérülésveszélyes (Már nem mintha nem tudnál kinyírni valakit egy válldobással).

2011. ápr. 4. 17:22
 18/18 anonim válasza:

krav maga izécske van Győrbe (:

egyik spanom akart járni vagy jár is nem tudom..

2011. ápr. 11. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!