Mejik küzdösportot válasszam?
Szine minen nap kondizok,rengeteget edzek mivel a haveromnak saját konditerme van és melletünk lakik,igy ingyen van.
Szeretem nagyon a küzdösportokat,föleg önvédelem céljából.
A krav maga-a kedvencem,de az én lakohelyemen ilyen edzésterem nincs.Ugyhogy csak Keleti küzdösportot választhatok.Kérlek ha tudtok valamit ajánlani,irjatok néhányat.Elöre is köszönöm

6:45
Hát te aztán jó nagy f@sz vagy barátom! Tudod az eredeti ju jitsu egy JAPÁN harcművészet, az ősi szamurájok pusztakezes közelharci rendszere. És mivel a Gracie testvérek a judo-ból fejlesztették ki földharcközpontú rendszerüket a BRAZIL (nem japán) jiu jitsu-t. Az eredeti ju jitsu-hoz nem sok köze vagy. Elszomorít hogy a sok hülye ezt a remek tradicionális harcművészetet összekeveri azzal az agyonajnározott MMA-s divatbunyóval.
Szóval legközelebb kérlek előbb gondolkodj, aztán pofázz hülyegyerek...

zúzós hangvétel, de jogos:)
én viszont köszönöm, mert tisztábban vagyok most már ezzel is, mint eddig.

előzőnek:
Igazából az a ju jitsu, a judo tradicionális közelharc rendszere. A judoban ugyan még vannak fegyveres formagyakorlatok, de az egy versenysport, kivették belőle a legtöbb önvédelmi technikát mert azok nagy része rendkívül sérülésveszélyes (Már nem mintha nem tudnál kinyírni valakit egy válldobással).
krav maga izécske van Győrbe (:
egyik spanom akart járni vagy jár is nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!