Milyen veszélyesek a küzdősportok? (olvass tovább)
Hali!
a nézeteltéréseket figyelmen kívül hagyva.
a küzdősportok (és harcművészetek, bár harcművészetekben csak nagyon sok szabályozással lehet küzdelmet rendezni hivatalosan, és akkor már inkább küzdpsort lesz) szóval a gyakorlók mentális és fizikai képességeinek összeméréséről szól, de nem ám csak úgy egymástól függetlenül, hanem pont az a lényeg, hogy egymást hátráltatva. úgy kell jónak lenni, hogy közben téged is le akarnak ütni :) nem muszáj senkinek sem ezt választania, illetve nem kell élesben gyakorolni a küzdelmet, vagy lehet óvatosabban gyakorolni.. ki mit lát jónak. nekem pl. az MMA kicsit idegesítő, mert hozzánk képest ott is sok szabály van, és amikor egy erős ellenfél ellen küzdök, igencsak vitál pontokat támadnék, persze azt nem lehet.. no mindegy, szerintem ne kérdezz többet, hanem kezdj el gyakorolni egy jó önvédelmi rendszert, harcművészetet vagy küzdősportot, hogy legyen egy kis fogalmad az emberi test képességeiről, a saját erődről ;)
Aczél voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!