Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen veszélyesek a küzdőspor...

Ábrahám Ákos kérdése:

Milyen veszélyesek a küzdősportok? (olvass tovább)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a kérdésem hogy tényleg olyan brutális e mint sok youtube videó stb. mutattja? pl.:fejberúgnak valakit és kómába esik vagy akár bele is hal?! Elég sok furcsa szabályról hallottam mint pl. hogy miután ko-ra rúgtál vkit el kell menni és látni se szabad csak hogyha folytatni tudja, stb... Szerintem egy sportban soha nem szabad élet-halál harcnak lennie azért sport! Ha baleset történik akkor MINDENKInek segítenie kell, sztem az ellenfélnek is. Eleve nem úgy megy be turnéra hogy most akkor vki mentővel megy haza (Remélem). Légyszi meséljétek el hogy mit gondoltok az ilyenekről hogyan álltok hozzá. És kérlek ne így hogy "félős kis p*cs nem értesz hozzá húzzá a**ádba" hanem normálisan! Köszi előre is ;)
2011. márc. 9. 20:59
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Anyádnak mondjad a véleményeded ba**meg, akko nem kell kommentelni ha nem tetszik, remélem megtudod egyszer hogy mi az a fájdalom, ilyen embereket útálom a legjobban akik csak kritizálni tudnak másokat hogy r**adná meg...
2011. márc. 14. 20:24
 22/31 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Az ellenfél KO esetén NEM MEHET ODA a kiütötthöz. Ez szabály. Többek között azért, hogyha mégsem lett tökéletes a KO ne tudjon észrevétlenül "rásegíteni".

2011. márc. 14. 21:08
 23/31 anonim ***** válasza:
Akkor én most háborodjak föl hogy az ejtőernyőzés halálos sport? Akinek nem tetszik az ne menjen oda. Amúgy ismerem a fájdalmat, jó magam harcművészetekkel foglalkozom, és egy cobos/orrbavágás/dobás/feszítés vagy folytás nagyon is tud fájni. Akárcsak az erőnléti edzések, amik rendesen megkínozzák az embert. De én szeretem, csinálom számolva a következményekkel, és nem sír a szám hogy 'jaj ez fájt'
2011. márc. 14. 22:25
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, kedves kérdező, hogy mi a célod. Te felháborodva elmondod, hogy ez milyen veszélyes, ráadűásul nem épp fogékony közönségnek. Igen az. Aki csinálja az tisztában van vele, és szereti. Senkit nem fogsz megtéríteni, ráadásul ilyen szerencsétlen érvekkel pláne.
2011. márc. 14. 22:40
 25/31 A kérdező kommentje:

"Kérdező:

Az ellenfél KO esetén NEM MEHET ODA a kiütötthöz. Ez szabály. Többek között azért, hogyha mégsem lett tökéletes a KO ne tudjon észrevétlenül "rásegíteni"."

De miért kéne rásegíteni?

Hogyan? Odamegy hozzá mintha segítene és "észrevétlenül" fejbevágja, stb?

Ha igen akkor: Miért? Azért hogy ha nem veszik észre több pontot kapjon? AZért kockáztatja a másik ember testi és lelki épségét hogy egy pár pontal többet kapjon? Én naggyábol megértem hogyha ti válaljátok akkor csináljátok de ahogy montam: Sport. MINDENKI élvezze és tetszen! Sztem ne az legyen a cél hogy: Én vok a király jó leütök vkit, leszarom hogy eszméletét veszti, rosszul esik 5 percig nem mozog az a lényeg hogy én nyerek!" De ezek szerint sokan így gondolkodnak az utolsó pár kommentből és ezekből a szabályokból ítélve. Meg azt se értem hogy mé rúgnak a fejhez. Fordulatból úgy hogy ne lássák hogy hova ütnek. sztem ezt nem szabadna.

Ehez mit szóltok ti nagyokosok? Őszinte véleményt kérek!

2011. márc. 16. 17:51
 26/31 anonim ***** válasza:

Azt, hogy hülye vagy. Komolyan. Nekem meg a golf nem tetszik, ritka unalmasnak tartom, mégsem megyek oda Tiger Woodshoz, hogy eltörjem az ütőjét, mondván "ti itt bohóckodtok, míg mások éheznek". Az hogy egy sport NEKED nem tetszik, még nem jelent semmit. Az általad leírt magatartás pedig mindenütt ott van, de nézd meg Fedort:

(segítek: az egyik legnagyobb MMA-s)szerény, sportszerű, és tisztelettudó. Tud veszteni, és nyerni is. A magatartás nem sport, hanem emberfüggő.

2011. márc. 16. 18:54
 27/31 anonim ***** válasza:

Na meg aztán ''kedves'' kérdező az értelmi szintedről az utolsó előtti hozzászólásoddal tanúbizonyságot tettél. Már válaszoltam neked normálisan nem is 1X de nem hallgatsz itt senkire, és amint kapsz egy kis kritikát rögtön elküldesz mindenkit az anyjába. Elnézést kérek múltkori válaszomért, mert tévedtem. Ezzel a mentalitással még a sakkra sem vagy alkalmas '-.-

Nem értem mi bajod velünk küzdősportolókkal/harcművészekkel én sem kezdem el azzal cseszegetni a siklóernyősöket, hogy minek kockáztatják az életüket szórakozásból. Neked miért szúrja a szemedet hogy egyesek meg akarják méretettni egy férfias küzdelemben? Vagy azóta vagy a béke hírnöke, hogy a thai boxos pistike megvert az öltözőbe vagy mi?

Értsd meg, a küzdősport a fájdalom és sérülések kockázatát tartalmazó SPORT. Eleve az a lényege, hogy szabályok szerint, de kárt tegyünk a másikban a győzelem érdekében. Ezért is KÜZDŐ-sport és HARC-művészet.

Áhh! De hiába koptatjuk itt mi mind a szánkat, inkább menjél vissza wow-ozni...

2011. márc. 16. 19:16
 28/31 A kérdező kommentje:

Én normálisan felteszek pár kérdést ti meg egyből lepunciztok, lehülyéztek.

És erre: " Vagy talán megvert vmi kickboxos az öltözőben?Történt már velem vmi hasonló, nem pont ez... hosszú.

Nemigaz hogy nem tudtok normálisan válaszolni. Én elmondom amit gondolok, ti meg egyből nekemjöttök fejjel hogy mekkora barom vok meg nem értek semmihez. (Az első pár hsz-ban nem, köszi nektek az infót). Áhhh. minek írok én ide itt is csak mindenki belémköt mint mindenhol máshol... :(

2011. márc. 16. 21:15
 29/31 anonim ***** válasza:

"Ehez mit szóltok ti nagyokosok?"

"Anyádnak mondjad a véleményeded ba**meg, akko nem kell kommentelni ha nem tetszik, remélem megtudod egyszer hogy mi az a fájdalom, ilyen embereket útálom a legjobban akik csak kritizálni tudnak másokat hogy r**adná meg..."

Ezek után nekem ne sírjál itt, mert k@rva szánalmas.

Elmondtuk, amit gondoltunk, te azt mondtad, hogy hülyeség. Mit ragozzunk még ezen. Te hiszel valamiben, ami szerintem hülyeség, de meggyőzni nem sikerült.

2011. márc. 16. 21:53
 30/31 A kérdező kommentje:
elnézést kérek az előző kommentjeimért
2011. márc. 17. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!