Hátizomra melyik a leghatékonyabb gyakorlat?
Figyelt kérdés
Tehát melyik gyakorlattal lehet a leggyorsabban minél több izomtömeget magunkra szedni?(húzódzkodáson kívül)2011. márc. 6. 17:30
1/10 anonim válasza:
Jól tudod, a széles fogású húzódzkodás az egyik elsődleges. Ha e mellé csinálsz még evezést (vagy döntött törzsűt, vagy evezőpadon), és ezt még megfejeled egy kis negatív tárogatással az edzés végén, az szerintem a lehető legjobb hátedzés.
3/10 anonim válasza:
Amúgy Deni: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__.. várlak:D
4/10 anonim válasza:
Igen, jogos. :) Meg kell, hogy mondjam, fogalmam sincs, mi a hivatalos neve a gyakorlatnak, hiába kerestem, sehol sem találtam rá utalást. Láttam valami pillangózást rá, de az sem tűnt túl értelmesnek. Amikor hason fekve vagy ugyanúgy állva, mint döntött törzsű evezésnél, kézisúlyzóval nyújtott karral lényegében egy fordított tárogatást végeznek.
Ha tudod a gyakorlat hivatalos nevét, nagyon megköszönném, ha leírnád! :)
5/10 anonim válasza:
Fogalmam nincs,életemben nem hallottam róla:-)
6/10 Da puta madre válasza:
7/10 anonim válasza:
Jaaa,hogy ez:D Ez vállgyakorlat.
8/10 anonim válasza:
Ez brutálisan hátra megy, amennyiben csípő felé néző könyökkel végzik.
9/10 anonim válasza:
Egyébként köszönöm szépen az elnevezéseket! :)
10/10 Da puta madre válasza:
Végül is minden gyakorlatnak van alternatív módja... Találékony ember a magyar.:) Nincs mit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!