Küzdősportosok! Eddig milyen sérüléseitek voltak?
a dobhártyaszakadásnak van későbbi káros hatása?
búvárkodást, ejtőernyőzést akarom egyre többet csinálni és ott nagyok a nyomáskülönbségek
21:13
Kopott már le csontig a bőr mind az 5 lábujjadról?
Igazi élmény utána cipőt venni...
A monokli 100x "kényelmesebb" sérülés, az csak ronda.
dobhártyád mitől szakadt be?
fej ütés, és a rázkódás, vagy a füledet ért támadás?
dobhártyaszakadás: jobbhorog, fülre. ennyi. úgy találták el a fülem, hogy a kesztyű termetikusan lezárta a fülkagylót, az ütés ereje összenyomta a fülben a levegőt, és az berobbantotta a dobhártyámat. ennyi. Nem fáj, csak cseng a füled mint az állat. Hazafelé vettem észre, hogy nem szól a basszus a fülesemben...
egyébként gyógyul magától, de ha nem, akkor műtik. nekem nem gyógyult be, még lyukas, de a hallásomat nem érinti. vigyázni kell vele, víz nem érheti, mert a lyukon víz mehet a középfülbe, és az begyulladhat. megfázásnál is figyelni kell rá, hogy ne jusson takony a fülkürtbe, ezáltal a középfülbe. pl úgy kell orrot fújni, hogy befogod a füled (mert egyébként a füleden jön ki a levegő, meg a fika), orrspray is fontos.
kb ennyi. a lenyúzott lábú komának meg annyit üzenek, hogy birkózócipő kéne neki. vagy annyi ész, hogy szar padlón nem edz.
azért ez komoly. persze "ennyi".
egy magadfajta megérdemelné, hogy összeférceljék. én is összevarratnám (a helyedben) nehogy tüsszentésnél a mellettem állót össze fülzsírozzam-taknyozzam. :P
jobbulást!
asszonnya nem szól a basszus! :DDD köszi hogy leírtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!