Küzdősportosok! Eddig milyen sérüléseitek voltak?
Hát..:D hol is kezdjem....baltérdem kiment teljesen 1hét mire felépült,belső bokacsont törés
alkar törés:D és rengeteg zúzódás ,egyszer betört az orrom is.Ezenkivűl felszakadt a szemöldököm is már 1szer....egyenlőre ennyi:D
én harcművész vagyok.
tegnap óta k.rvára fáj a nyakam mozgatásnál, meg úgy a hátam sem az igazi (gerinc feszítés)
szakadt már fel szemöldököm, most van néhány zúzódás rajtam de volt már több, inkább karmolások főleg karomon (artériák mentén :P )
de ez a gyakorlással jár, meg aki fullba szokta nyomni, az elmondhatja: vissza lehet venni óvatosabban, mert most is volt pár ízület törés (ficam) közeli állapot, de nek kell ám így csinálni! :)
Neji Te meg használd a 180°-os látást és védekezz mert leamortizálódsz.
szabad megkérdeznem mit gyakorolsz?
Thai boxolok:
orrtörés, lábhúzódás, térdhúzódás, csuklóficam, bokaficam, bordarepedés....asszem ennyi...
aikido:
izomszakadás, ujj és kézizeletek zúzódása, lekopott a bőr a lábfejemről, lila foltok itt-ott, egy (majdnem) nyaktörés (hála isten csak majdnem), bordazúzódás.
De semmi komoly :)
"lekopott a bőr a lábfejemről" Azta... És még élsz?
nekem semmi súlyos, max a dobhártyaszakadás, ami ciki. De mindig fáj valamim... (TB, BJJ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!