Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Valaki összeálít nekem egy...

Valaki összeálít nekem egy edzéstervet aki ért hozzá?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, 71 kiló. Itthoni gyúrásra szeretném ha valaki összeállítana valami tervet, vagy adna tanácsot. jelenleg van 2db 5kilós súlyzóm, 2db 7kilós súlyzóm, expanderem. Régen használtam ezeket és látszott az eredmény a karomon, de a hasamon (sok felüléssel sem látszott semmi)

tudom akarat kérdése, de azzal nincs gond. Az edzést csak itthon tudom megoldani, mert konditeremért nem szeretnék fizetni. Miből mennyit hogyan? köszönöm!

2011. márc. 1. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. márc. 1. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolkozom... NEM...

Ha visszajössz normális hozzáállással, normális étkezéssel, normális edzéstervvel, akkor hajlandó leszek kijavítani.

Amúgy otthon addig ne edzél, amíg nincs otthon egy termed..

2011. márc. 2. 00:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Ja igen... akkor üljek a monitor előtt és wowozzak és hízzak el, annyira értelmes néhány ember. Egy szóval sem mondtam, hogy volt eddigi edzéstervem, ergó nincs edzéstervem. Csak használtam őket terv nélkül...

Minden ember aki otthon edz ezekszerint rendelkezik saját edzőteremmel. De jól meg egyeseknek...

Elsőnek köszönöm.

2011. márc. 2. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
leppurd nem azt írta ám hogy otthon wowozz hanem azt akarta kifejezni hogy ahhoz hogy fejlődj kicsit több tényező közrejátszik!
2011. márc. 2. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!