Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha rúgom a fát, vagy bármit...

Ha rúgom a fát, vagy bármit ami erős akkor megerősödik a lábam vagy rosszabb lesz?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

sztem gyakorold valaki segítségével, aki magaelé vesz egy szivacsot. meg jó találmány a lábsúly is.

én pesten kungfuzom, lehet érdekes lenne számodra.

2011. márc. 3. 16:52
 12/21 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék:) így csináld!

2011. márc. 3. 16:54
 13/21 anonim ***** válasza:
16:52 Pesten hol kungfuzol és ki a si-fu? Milyen stílusban? Mert én is szívesen folytatnám csak sajnos abba kellett hagynom egy kisebb baleset miatt (nem kung-fu val kapcsolatban történt :) )
2011. márc. 3. 16:56
 14/21 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én Nyíregyházán lakok :SS és itt nincs annyira sok minden vagy lehet csak jobban szét kéne néznem de thai box ,box azt tudom van meg tán MMA is de kung-fu meg ilyenekről nem nagyon tudok
2011. márc. 3. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:

Kérdező

ilyet se szoktam írni, de szerintem menj nyugodtan thai-ra vagy MMA-ra (itt lehetnek problémák mert "vegyes harcművészetet" azok nyomnak akik a saját stílusukban mondjuk elég nagy bunyósok, alapvetően nem azzal szokták kezdeni)

minnegy, nekem ezek csak sportok, az igazi harcművészet nekem az amit amit most csinálok :) de inkább a fentieket csináld mint a semmit és biztos jó eredménye lesz és szerintem szeretni fogod :) annyi hogy boxban tudod, nincs rúgás. És nézd meg a Ip Man-t, mert nagyon jó film (már 3 részes)

@Kungfus

újpesten gyakorlok, nem "hivatalos" edzés, ha gondolod tekintsd meg, illetve (természetesen) lehetőséget biztosítunk számodra, hogy leteszteld a Wudang hatékonyságát.

2011. márc. 3. 21:55
 16/21 anonim ***** válasza:
mármint Nenov, csak nem emlékeztem a névre :)
2011. márc. 3. 22:07
 17/21 anonim ***** válasza:

Rendben van! :) Vidéken lakom, de mihelyst lesz rá időm és tudok menni írok privát e-mailt és majd ott megbeszéljük h. mit és hogyan :)

Köszi :)

2011. márc. 4. 13:16
 18/21 A kérdező kommentje:
Az Ip Man nincs magyarba ? ám ez a wudang mien ? utánna nézek valami vidit
2011. márc. 4. 15:03
 19/21 anonim ***** válasza:

wudang kevésbé nyilvános mint sok más stílus, neten nem sok mindent találtam róla. Ez most nem olyan fórum ahol lenne értelme lehúzni más harcművészetet vagy küzdősportot, meg én írtam hogy menj thai-ozni ha nincs jobb.

De! az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az egyik legjobb pusztakezes harcrendszer (ok van fegyveres módja is nyilván) amit valaha kitaláltak.

A tai-chi kombatív alkalmazása (nem ugyan az mint a kombat tai-chi, inkább abból alakult ki) egy cél van, az ellenfél harcképtelenné tétele a leghatékonyabb módon. viszonylag energiatakarékos technikákat alkalmaz, hiszen az nem is lenne hatékony, ha 1-2 ellenfél után elfogyna a levegőd stb. tehát nem a gyorsaságra épít, se nem a teljes erejű ütésekre. persze edzéseken bőven megalapozzuk az "acélsodrony" rugalmas testet, és a legnagyobb gyorsaságra is képesek vagyunk (és gyakorlunk érte) de nem ez az elsődleges, hanem a megfelelő technikákkal és ésszel optimalizáljuk a pusztítóerőt és az ehhez felhasználd energiádat. ha ehhez még hozzáadjuk a fölösleges sebességet amivel a technikákat (ütések elvezetések feszítések stb..stb) végrehajtjuk, akkor instant halálos és "ellenállhatalan". de minél jobb vagy, annál kevésbé kell leizzadnod harc közben, hiszen megoldod ésszel, az ellenfeleid ritmusát felhasználva.

hatékonysága miatt kimondottan jó önvédelmi edzéseket tartottam (lányoknak)

2011. márc. 4. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Ipmanhoz van magyar feliratom (mind3hoz)
2011. márc. 4. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!