14 éves fiú vagyok falun lakok. Szüleim arra ösztönöznek, hogy sportoljak valamit. Ezzel nekem se lenne bajom csak nem tudom, hogy mit?
hát nézz körül, hogy mik vannak elérhető távolságba tőled. valami sportcentrum?
egyébként másszál falat, az elvileg szórakoztató:) bár még nem próbáltam
Most itt mondhat neked bárki jól hangzó sportokat, amik mostanában divatosak, de ha nincs ilyen lehetőség a közeletekben, akkor igazán mindegy.
A sulidban nincs valami edzés, vagy sportkör? Ha nincs, esetleg kérdezd meg a tesitanárodat, hogy ő tud -e ilyesmiről, hátha másnak is lenne igénye a dologra. A faluban, ahol élsz, kisebb szerveződések biztosan vannak, és ha nem is profi szinten űzik az adott sportot, hobbinak jó. Vagy egy közeli városban nézz körül, ott csak több a lehetőség.
Ha nem találsz semmi kedvedre valót, egyszerűen csak fogd magad, és menj el futni, vagy biciklizni! Ezekhez különösebb felszerelés nem is kell, bár egy futócipő azért ajánlott a futáshoz, közben hallgathatsz zenét, de úgy is jó, ha közben csak úgy járnak a gondolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!