Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Küzdősport és izmok fejlettség...

Küzdősport és izmok fejlettsége. Melyik izmoknak kell a leginkább fejlettnek, erősnek lenni a küzdősportoknál? A mellizom fejlettsége mennyire fontos?

Figyelt kérdés

A karom, lábam genetikailag erősek, jól fejlettek.

A hátam normális.

A mellem viszont szar és gyenge.

2011. febr. 13. 21:02
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
vélemény?
2011. febr. 15. 23:24
 42/53 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nyerő. Inkább vedd meg Pavel Kezdd el a Kettlebellt! című könyvét, és annak megfelelően eddz! Ha sosem voltál képesített szakedző által tartott edzésen vagy ezt a könyvet nem olvastad el jó párszor, biztosan rosszul csinálod.
2011. febr. 16. 14:51
 43/53 A kérdező kommentje:
8hónapig edzővel edzettem. azt mondta, hogy ő is általában csak snatchel, swinggel
2011. febr. 16. 15:14
 44/53 A kérdező kommentje:

te hogy építenéd fel akkor a kettlebell edzést? tudod kevés gyakorlatot csinálnék

semmiképp se akarom abbahagyni a kettlebellt

haveromat kérdeztem, azt mondta hogy sok lenne kezdésnek a heti 5thai box, elég 3

ahogy látom, hogy a suliban hogy lesznek az óráim, keresek egy jó edzőt

-vagyis kb. 1-2héten belül-

mi a jó márka sípcsontvédőbe, kesztyűbe?

2011. febr. 16. 15:28
 45/53 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, a márkákhoz nem értek.

Akkor bizonyára jól tudod a technikát. Szerintem a ballisztikus gyakorlatokat időre végezd, azaz nem valahány ismétlést valahány sorozatban, hanem pusztán úgy, hogy x perc alatt igyekszel annyit csinálni, amennyit csak tudsz, annyit végezve egyszerre, amennyit gondolsz, és annyit pihenve a sorozatok között, amennyit gondolsz, a lényeg, hogy minél többet csinálj adott idő alatt! Az időt minden edzésen variáld (maximum 15 perc), és hetente csak egyszer kétszer csinálj tényleg annyit, amennyit csak bírsz, a többi napon (50-70)%-os terheléssel dolgozz! Előtte pedig a csípődet és a válladat kell bemelegítened, nem kardiógépeket hajtogatni.

A kettlebellt abbahagyni a legsúlyosabb hiba lenne.

Heti három edzés is jó kezdetnek, nagyon is, de szerintem az öt még jobb. Járj hát eleinte háromra, és mondjuk fél évente járj el egyel több edzésre, ötig növelve a számot.

2011. febr. 16. 20:13
 46/53 A kérdező kommentje:

köszi a választ

tuti fogok még kérdezni, ha nem itt akkor más kérdésben vagy privátban

2011. febr. 16. 22:06
 47/53 A kérdező kommentje:

most már a hét végén úgyis fogom látni, hogy hogyan alakul a sulim

szóval edzőt kell találnom

arra gondoltam, hogy jó lenne ha találnék olyan edzőt, aki foglalkozna velem személyi edzésként pár hónapig, utána meg mennék csoportba

remélem nagyon jó edzőt találok, ezen múlik minden szerintem

2011. febr. 16. 22:11
 48/53 anonim ***** válasza:

Minden fejben dől el!

Az erő veled van!

2011. febr. 17. 00:28
 49/53 anonim ***** válasza:
Lehet neked akármilyen erős az izomzatod, ha a másik gyorsabb, és kiveri a szemed. Már harcképtelen vagy.
2011. febr. 17. 00:29
 50/53 anonim ***** válasza:
Ez az utcán való igaz, viszont a ringben nem kell ilyesmitől tartani.
2011. febr. 17. 12:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!