14 éves srác vagyok. Ha most elkezdek parkourozni az késő lenne?
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 19:39
1/14 anonim válasza:
dehogyis.akor ideális,ha van némi izmod,mert ugyebár ahhoz kell és nem árt ha ötös vagy tesiből.sok sikert én extrene korizok és bmx.ezem :]
2/14 anonim válasza:
Szerintem fiatal vagy hozzá mert még légyszarnyi izom sincs rajtad. Pár hónapig előtte nyomjál otthon sok fekvőt minden nap egy rúdon húzódzkodj sokat stb. aztán majd utána kezd el.
3/14 anonim válasza:
Dehogy késő. Pont időben kezded el, pont úgy mint én. 16 éves vagyok, már 2 éve nyomom. Előtte tényleg ajánlott egy kis gyúrás.
4/14 anonim válasza:
a pofám leszakad az ilyen kérdésektől!!késő??miért 40nek érzed magad..
5/14 anonim válasza:
Hali!
Szerintem nem hogy nem késő, hanem mindenki 12-14 éves korában szokta elkezdeni, és akkor helyes... Én is nemrég kezdtem, és elég jól megy :P De ez nem biztosítja a tesi ötös-t, mert engem majdnem meghúztak félévkor:D Ha valami kérdésed lenne, nyugodtan írj mail-t.
9/14 anonim válasza:
én is 14 évesen kezdtem, 17 évesen abbahagytam. egyáltalán nem késő. am nem árt kondizni mellette sztem.
10/14 anonim válasza:
Januárban leszek 14 és én is most kezdtem el pár hete. Am 2 éve gyúrok is rendszeresen (de nem e miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!