15 éves korban már 60 kilóval nyomok fekve az jó? :D
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 10:20
3/9 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem kor függő...Attól függ mikor állsz neki és mikortól veszed komolyan... Február közepén lesz egy éve, hogy edzőterembe járok... az egy év alatt mindenféle kox és egyéb szutyok nélkül csak simán tiszta kajálással fogytam 20 kilót és ez csak az, ami a mérlegen látszik.... ez mellé rengeteg izom is jött fel és 100-ba belenyomok 4-et... Tegyük hozzá, hogy volt olyan hónap a nyáron, amikor nem sok alkalmam volt lejárni és volt 3-4 hét, amikor félrekajáltam...
17/F
4/9 anonim válasza:
Nem szabadna fejlödésben lévö testet edzenni. Nem jó.
5/9 anonim válasza:
Majd ha nemfogsz nöni és gerinc fájdalmaid leszenek akkor jó lesz :)
6/9 Saten ҉ válasza:
Szerintem tuti biztos mert nem tudom
8/9 anonim válasza:
A kérdésed végén ez a vigyorgós fej mindent visz...
9/9 anonim válasza:
15 éves vagyok, lány, és kinyomom az 55 kg-ot, versenyszerűen. /56 kg-súlycsoportban./ (versenyzem. erőemelésben: guggolás: 75 kg, fekvenyomás 55 kg, felhúzás 95 kg. ezek természetesen a maxok.)
Döntsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!