Scitec Myomax 10in1?
Szeretnék venni egy 1,32k-gos kiszerelésű Myomax 10in1-et.
Sokan dicsérik, és legjobb tömegnövelőnek vallják.
Edzek pár hónapja, és szeretnék venni tömegnövelőt.
A kaja, amennyire suli mellett rendbentudom tartani, megvan... rizs,hús,fehérjék,zabpehely...
Megérné venni 1,32es kiszerelésben? Úgyértem hozna pár kg-ot?
Vacsora
Este 6 óra körül legyen az utolsó étkezésed! Utána már csak rágcsálj ha éhes vagy. Például zöldségeket. Ha pedig már végképp nem bírod az éhezést csak fehérje vagy zöldség legyen amivel "bűnbe" viszed magad! Az esti bekajálás nagyon be tud tenni. Egyet előre kettőt hátra eset /este esetleg akkor ha már tényleg gond van: főtt tojás, zöldségköret, csirke-pulykamell, joghurt-kefír/.
Tehát a vacsora lehetőleg kevés szénhidrátot tartalmazzon. A fentebbiek közül válassz vacsira /ne legyen benne kenyérféle, tészta, hamlet, vagy gabonapelyhek/.
Tessék...kimásoltam a body.builder.hu-ról
Na....Myomax-ot felejtsd el...túl jól ismerem...régi "sötét" korszakomból..!!!
Vegyél inkább a BioTech-be ezt:
+
És kb. ugyan annyi lóvéért lesz 3,7 kg sokkal jobb cuccod...ha pénztárcád engedi akkor ezek mellé még egy 500gr-os creatin monohidratot is szerezz...kb 3500ft!
Na ez sokkal jobb lenne mint a "szartekes" Myo...!!!!
Hát én ígyis csinálom, de sajna csak délután tudom...
De amúgy igazad van, suliba is vihetnék olyan kaját...:)
Vegyed csak meg, jó lesz neked ez is.
Szar a kajád, s*gghülye is vagy, gondolom akkor az edzésed is ok. Ezek mellet tökmind1 mit veszel, a hatása ugyanaz lesz. ZÉRÓ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!