Scitec-től a "Hot Blood"-ot szedhetem koffein tartalmú más termékkel?
Sziasztok!
kaptam próba jelleggel pár tasak Hot Blood-ot. Sajnos az nem derült ki a mellékelt leírásból, hogy a Hot Blood összetételében van e valamilyen olyan anyag/mátrix aminek a hatására negatívan hathat a koffein. Azt tudom, hogy kreatin esetében érdemes mellőzni a koffeint mert az elveszi a kreatin ama jótékony tulajdonságát, hogy képes dobni a teljesítményen 5-10%-ot. És így csak a fehérjeszintézisre gyakorolt pozitív hatása marad meg.
De visszatérve a Hot Blood-ra: Tapasztalt már valaki valamilyen negatív hatást amikor koffeinnel együtt (pl.: energiaitallal) fogyasztotta?
hülyeség, attol függ hogy rád személyszerint hogy hat, perspeciel velem csak annyit tesz hogy segit koncentrálni, van haverom aki szinte remeg annyira pörgeti, kinek mekkora a küszöb, lehet fogyasztani, nem lesz töle bajod ez nem kigyoméreg vagy valamilyen gyilkos szer :)
Negativ hatását nem tapasztalta senki köreimben, akinek meg ettöl megáll a szive az max a második hozzászóló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!