Ajánlanátok tömegnövelő port?
8-10.000Ft környékén kéne olyan, ami egy hónapra elegendő lenne úgy hogy heti 4 edzés és edzés előtt és után is innám.
Ja és olyasmit ajánljatok pls ami tényleg segít tömeget növelni. :)
Előre is köszi.:)
ha nehezen hízó típus vagy: zöld scitec jumbo
ha könnyen hízó: sárga scitec jumbo
nekem a 4.4 kg-és bírta 1 hónapig és 11 rugóért vettem viszont ha veszel egy 8.8 kg-osat akkor spórolsz 2 rongyot. mondjuk én úgy használtam hogy "lecsaltam" 1 kanállal a napi adagból így tovább tartott kicsivel:D hatásra nagyon jó! ajánlom!
Edzés előtt alatt mit értesz? Mert, ha azt, amit én, akkor fölösleges...
Amúgy csinálj magadnak home made... vegyél fehérjét, mellé maltodextrint, vagy dextrózt.
Mit porozol?
Mi vagy Te méhecske ? :-)
KAJA!
(sok)
Amigo..tudod hogy nem csak por formában van tömegnövelő...!:)
Be kellene menni egy tápkieg. boltba ott tudnak ajánlani és adni is 8-10 ezer között...nagy különbség nincs úgysem..ne várd a csodát hogy majd itt valaki meg mondja a frankót..!
Amigo-nak igaza van..sok MINŐSÉGI kaja nélkül a legjobb tömegnövelő sem ér semmit!:(
Szerintem meg nem jó a Jumbo....főleg ha nem tud eleget enni aki tömeget akar növelni..a jumbo-ba lévő rengeteg zabpehely (amit 150ft-ért veszel 1 kilót a boltba..!:)a vékony testalkatúakat 90%-ba úgy eltelíti hogy utána napi szinten nem tud eleget enni..!!!-persze van kivétel!
Jumbo helyett inkább Hyper Mass 5000 !
Nutellás fánk, basszod!
:-)
A Jumbó az elefánt, nem?
Ha elefántot eszel az kiaszott hardkór.....
Durván nyomod !
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!