Jumbo (Nem pro) tömegnövelő port vettem,16 éves vagyok,180 centi,78 kiló. Miben érdemes elfogyasztani a port? (víz vagy tej? ) Turmixolni, vagy csak felrázni érdemes? Hány merőkanállal érdemes enni 1 nap?
Igen, vízzel ittam. 4 merőkanál port tettem 425 ml vízbe... edzés közbe majdnem elhánytam magam, csokis ízű, de így se valami jó... majd megszokom...
Egy ember azt mondta tejjel is ihatom.
Baj az ha tejjel iszom?
főleg, hogy edzés után kell inni...
edzés után vízzel ajánlatos
ha nem edzés utáni tápanyagbevitel céljából iszod, akkor lehet tejjel
Ma 200 ml-t ittam edzés közbe, a maradék 225 ml-t pedig edzés után gurítottam le.
tehát ajánlatos edzés után meginni?
lehet előtte is inni, deeeee... edzés után mindennél fontosabb
főként azért is, hogy ne legyél rosszul
Mindegy hogy hogyan készíted el de a lényeg hogy vízzel...és ha lehet max 3 dl-el...reggel éhgyomorra és edzés után közvetlenül..edzés közben NE IGYAD A TURMIXOT!
Persze a megfelelő kajálásra is figyelj mellette mert a nélkül semmit nem fog érni!
Teljesen mindegy.
(kérdés végén van, hogy: "Hány merőkanállal érdemes enni 1 nap?" Öt adagolókanállal)
Értem, próbáltam neten utánna járni hogy mennyit érdemes egy nap beszedni. Azt találtam hogy 100ml vízbe 1 adagolókanállal érdemes rakni,
a napi adag pedig 425 ml vízbe feloldott 4 adagolókanál.
Ez megfelelő szerintetek?
Persze az evésre figyelek.
Egy adag mérete: 220 g | 5 adagolókanál
folyadék teljesen mindegy, de 3-4dl között legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!