Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan szerezzek tesi felmenté...

Hogyan szerezzek tesi felmentést? SOS

Figyelt kérdés
Szóval hogyan szerezzek tesi felmentést? A tanár a volt edzőm és nála nem tudok éveset szóval valami ötlet? Szerdánként van 0. És 1. óra tesim és elegem van. Nálunk nagyon szigorú a rendszer és azt se hinné el ha valami random edzővel aláiratnám a papírt. Ötlet ami már bevállt valakinek?
2022. okt. 4. 19:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor írd le kérlek, hogy hogyan telik egy napod!
2022. okt. 13. 21:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Jó nem mindennap érek haza este 7után. De vannak napok.

7felé kelek 8-9közt elkezdük az érdemi munkát az adott helyen.

4-5közt végzünk.

De ebédután,hazafelé isxeszünk így nincs mindig ingerem 19kor vacsizni.

Ha vsn időm energiám akkor gyúrok egy kicsit.

Utána vacsizok. Aztán filmezek,akármi

Probáltam a 21kor fekvést de valami felébreszt hajnal 2-3felé leginkább az éhség. Vagy egyébb szükséglet és utána nehezen alszom vissza már.

Mondjuk ilyen esetben reggel nem vagyok fáradt,csak épp vár 4-5üzi,hogy miért nem tudtak velem beszélni tegnapeste.

Meg az érdekes filmek 21kor kezdődnek...

2022. okt. 14. 17:55
 13/15 anonim ***** válasza:
12 na, ilyen esetben nem vagyok fáradt, te magad írtad. Ugye milyen jó? Ennyi. Majd ha találkozol velük, akkor beszéltek. Nem kell a telefonban élni. Nem hinném, hogy olyan krva érdekes dolgokról beszéltek minden este, hogy fontosabb legyen, mint a mentális egészséged és közérzeted :D. Na jó éjt
2022. okt. 14. 22:00
 14/15 anonim ***** válasza:

De a hajnali randomkelés kicsit sem boldogít,ha végig aludnám a kur_a éjszakát akkor azt mondanám ok. De így megszakitva...

És igazából ha az kimaradna akkor 11felé is fekhetnék és végig hunyva meglenne a 7:30-8óra.

És barátokkal is megdumálnám az élet eseményeit,ott akkor nem 4nap múlva amikor már nem aktuális.

2022. okt. 15. 03:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne 4 nap múlva aktuális 🤣?? Mit dolgozol, milyen életed van, hogy 4 nap alatt annyi minden történik, hogy péntekre a keddi történés már nem aktuális? Attól hogy zavaró, hogy felébredsz, még kipihent leszel napközben. De te most itt alkudozol, és ellenállsz, miközben leírtam neked a tutit. Minek tépem még a számat? Pont lefosom, hogy mosott fos vagy e vagy se. Kellett segítség, segítettem, hát ha nem kell, akkor nem kell. Máskor akkor szólj, hogy leszrod majd, és nem gépelek feleslegesen. Amúgy meg függő is vagy, azt kell, hogy mondjam...
2022. okt. 15. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!