Hogyan szerezzek tesi felmentést? SOS
Házi orvos? Én bementek mondom tesi felmentes oktobertől-áprilisig.
És megkaptam. Köszöntem szépnapot.
#5, ha ez olyan marhajó lenne mindeki csinálná.
Hidd el ez nem mindenkinek lehetőség van akinek nyűg. Ő a további 1óra alvás lehetőségét látja benne.
Éjfélkor és 2kor is a plafont bámulom. Este nem tudok aludni reggel meg fáradt vagyok.
Halgatom mia varázslat,hogy elaludjak 2-3 perc alatt.
Illetve ha nagyritkán sikerül elaludni akkor kipattan a szemem 6kor,de ugyanúgy fáradt vagyok és délután 6kor alig birok ébren maradni.
Tedd le a telefont és minden elektronikus készüléket 8kor, és könyv a kézbe, ágyban. Kilenckor könyv letesz, villany le, alvás. 7 után nincs vacsora. Szigorúan kelj fel időben, napközben meg ne aludj, lehetőleg sportolj kicsit. Ha 2 3 hét múlva nem áll be az alvásciklusod, ezt a módszert követve, akkor jelezz vissza, és mondom mi a következő lépés.
Egy már nem alvászavaros személy.
7re haza sem érek...
És akkor még a társasági életem elsem kezdtem,mert nem barlangban lakok az erdő közepén ahol a fák és madarak lennének a barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!